04-03-2022

KnowBe4 en Kontra bieden applicatieontwikkelaars best practices beveiliging

Deel dit bericht

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness-training en gesimuleerde phishing, heeft een partnership gesloten met Kontra. Dit betekent dat de trainingsbibliotheek op het gebied van security awareness van KnowBe4 wordt aangevuld met nieuw cursusmateriaal over applicatiebeveiliging.

De applicatielaag blijft een belangrijk doelwit voor cybercriminelen die de beveiliging van een organisatie willen doorbreken. Recente security-dreigingen, zoals het Log4j-incident, tonen aan dat het ontwikkelen van veilige applicaties steeds belangrijker wordt om inbreuken te voorkomen.

Dr. Keri Pearlson, executive director van onderzoeksconsortium Cybersecurity van MIT Sloan, heeft de development-teams van verschillende wereldwijde organisaties bestudeerd en constateert dat hun aanbod doorgaans wel veilig en redelijk is. Dit komt echter doordat security later aan het ontwikkelingsproces is toegevoegd. “Dit is een kostbare benadering om veilige producten te bouwen. Onze bevindingen laten zien dat als managers van productdesigners en -developers een cultuur van 'design for cybersecurity' zouden aanmoedigen, en dit zouden opvolgen met management-mechanismen zoals training, bewustwording, beloning voor veilige designs en andere motivaties, cybersecurity al in in een eerder stadium van het offering-design aandacht zou krijgen. Lees meer over ons onderzoek in Sloan Management Review of Harvard Business Review.”

"Er moet meer nadruk worden gelegd op best practices voor applicatiebeveiliging voor developers om security-inbreuken te helpen voorkomen", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “KnowBe4 heeft een omvangrijke bibliotheek met trainingen op het gebied van security awareness. De interactieve training voor developers van Kontra past perfect bij de groeiende behoeften van onze klanten, aangezien het landschap van security threats zich blijft ontwikkelen.”

Partners