09-03-2022

Nieuwe versie Appian Low-Code Platform beschikbaar

Deel dit bericht

Appian kondigt een nieuwe versie van haar Appian Low-Code Platform aan. Belangrijke verbeteringen aan de applicatie brengen process mining, workflow en automatisering samen in een verenigd low-code platform, waardoor klanten cruciale bedrijfsprocessen kunnen ontdekken, ontwerpen en automatiseren. De release bevat ook Appian Portals, een eenvoudige manier om het bereik van Appian-applicaties verder uit te breiden naar externe gebruikers.

Appian Portals is de nieuwe ingang tot Appian applicaties. Met Appian Portals kunnen ontwerpers door middel van low-code snel veilige, externe websites bouwen en beheren, die data uit Appian-applicaties kunnen vastleggen en toegankelijk maken. Appian Portals vereist externe gebruikers niet om in te loggen, en het is mogelijk om op te schalen om verschillende gebruiksniveaus te ondersteunen. Appian Portals maakt het eenvoudig om Appian-applicaties te gebruiken voor een breed scala aan openbare informatie, self-service, onboarding en vergelijkbare use cases, zoals offerteaanvragen, accountregistratie, licentie/vergunningaanvragen, en nog veel meer.

Appian Process Mining
De nieuwste versie van Appian bevat Appian Process Mining, één van de eenvoudigste manieren om bedrijfsprocessen te analyseren, te verbeteren en te monitoren. Appian vermindert de benodigde inspanningen die nodig zijn rond process mining data door gebruik te maken van low-code acties voor het extraheren, transformeren en laden van business-proces data. Dit stelt gebruikers in staat om complexe datatransformaties uit te voeren, zelfs als ze geen uitgebreide technische kennis hebben.

Appian beschikt nu ook over de Mine Process History plug-in waarmee gebruikers automatisch procesdata uit Appian kunnen transformeren en importeren in de Process Mining-module voor een verdere analyse. Dit levert een enorme tijdsbesparing op en helpt klanten om direct waardevolle inzichten uit de data af te kunnen leiden. Omdat Appian een uniform platform is, kunnen deze inzichten eenvoudig worden toegepast bij het ontwerpen van nieuwe workflows en automatiseringen.

Verbeterde security
De security is een integraal onderdeel van het ontwikkelingsproces, en als het om bedrijfsgegevens gaat, is het van cruciaal belang dat alléén de juiste mensen toegang hebben tot bepaalde gegevens. In het verleden was het nodig om technische leads en data-experts in te schakelen om te bepalen wie toegang had tot welke data. Dankzij de nieuwe beveiliging op recordlevel in de applicaties van Appian zijn er geen experts meer nodig om de beveiliging te configureren en te onderhouden.
Met beveiliging op recordlevel kunnen app-eigenaren specificeren wie welke records kan inzien door beveiligingsregels te configureren in het recordtype. Zoals bijvoorbeeld het vertalen van complexe beveiligingsregels naar duidelijke taal zodat ze eenvoudig te configureren en te onderhouden zijn. Als een gebruiker inzicht kan hebben tot een klant moet diegene ook de supportcases van die klant kunnen bekijken. Een beveiliging op recordlevel maakt dit eenvoudig, waardoor niet alleen de configuratie sneller verloopt, maar ook het onderhoud eenvoudiger wordt.

Partners