14-03-2022

Info Support behaalt advanced specialization Windows Server- en SQL Server-migraties naar Azure

Deel dit bericht

Microsoft heeft bekendgemaakt dat Info Support opnieuw een geavanceerde specialisatie heeft behaald. Eerder werd de expertise van Info Support al beloond met een geavanceerde specialisatie voor Kubernetes. Hier komt nu de geavanceerde specialisatie voor Windows Server- en SQL Server-migraties naar Azure bij.  

De Microsoft geavanceerde specialisaties zijn in 2019 in het leven geroepen om het voor gebruikers nog duidelijker te maken welke Microsoft-partners uitblinken en voldoen aan de strenge criteria op het gebied van klantensucces en expertise. De erkenning is een aanvulling op de al langer bestaande Gold- en Silver-partnerstatus.

De geavanceerde specialisaties worden door Microsoft enkel toegekend aan partners die slagen voor de externe audit én voldoen aan de strenge criteria voor klantensucces en kwalificatie van personeel. Deze toekenning betekent daarom een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en expertise van Info Support in het migreren van Windows Server- en SQL Server-gebaseerde workloads naar Azure. Bovendien bevestigt deze erkenning de sterke relatie tussen Microsoft en Info Support.

“Het migreren van Windows Server of SQL Server naar Azure betekent voor veel organisaties een belangrijke stap in de verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering”, vertelt Thomas de Klerk, Chapter Lead Software & Architecture bij Info Support. “Naast de nodige technisch kennis is er ook veel ervaring op dit vakgebied nodig om een dergelijke migratie tot een succes te maken en echt meerwaarde te bieden aan de klant. Deze erkenning van Microsoft laat eens te meer zien dat Info Support hierbij de perfecte partner is.”

Partners