15-03-2022

Open Infrastructure Summit biedt ruim 100 sessies voor developers

Deel dit bericht

Het programma van de Open Infrastructure Summit, dat in juni plaatsvindt, is gepubliceerd. Het bevat keynotes en sessies van users als Volvo, Adobe, Bloomberg en China Mobile. Het evenement, dat voor het eerst sinds november 2019 live wordt gehouden, vindt plaats van 7-9 juni 2022 in het Congress Center in Berlijn.

Andere sprekers zijn onder meer AWS, Canonical, Red Hat, Workday, OVHCloud, SovereignCloudStack en nog veel meer. OpenInfra users kunnen deelnemen aan meer dan 100 sessies rond infrastructuur use cases zoals cloud computing, edge computing, hardware enablement en security.

Naast sessies over projecten die direct worden ondersteund door de OpenInfra Foundation zoals OpenStack, StarlingX, Kata Containers, Airship, Zuul, en OpenInfra Labs, zal er een sterke focus zijn op meer dan 30 andere open source technologieën die relevant zijn voor infrastructuur operators, waaronder Kubernetes, Docker, Ansible, Ceph, Istio, Envoy, Magma, OpenContrail, ONAP, OPNFV en nog veel meer.

De volledige agenda van het evenement is ingedeeld naar onderwerp van de use-cases, waaronder AI, CI/CD, containers, edge computing, hardware enablement, HPC, hybride cloud, NFV, beveiliging en publieke en private cloud.

Het volledige programma is hier te bekijken.
Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

Partners