16-03-2022

Zenoss lanceert Cloud Developer Center

Deel dit bericht

Zenoss, aanbieder in AI-gedreven full-stack monitoring, heeft de lancering aangekondigd van een publiek developer center. Zenoss faciliteert al meer dan tien jaar een gebruikersgemeenschap, die is uitgegroeid tot een online ontmoetingsplaats voor IT Ops en DevOps professionals.

Terwijl de bestaande gemeenschap zich richt op crowdsourced ontwikkeling van extensies voor het gratis Zenoss Community Edition product, maakt het nieuwe developer center platform community ontwikkeling van tools voor cloud-gebaseerde IT-monitoring en AIOps mogelijk.

Het AI-aangedreven Zenoss Cloud-platform is medio 2018 gelanceerd en is het vlaggenschipproduct van het bedrijf, dat onmiddellijke root-cause-analyses biedt voor IT-serviceproblemen en voorspellende analyses gebruikt om verstoringen in complexe IT-omgevingen te voorkomen. Het platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om enorme sets machinedata te analyseren, real-time IT-servicemodellen te bouwen voor cloud- en on-prem-omgevingen, en intelligente dashboards te genereren die technologische en zakelijke prestatiecijfers visualiseren.

Het gelanceerde developer center stelt Zenoss Cloud-klanten in staat integraties, extensies en applicaties te bouwen die nog meer gegevenstypen in het Zenoss Cloud-platform brengen en datagebaseerde inzichten leveren voor een ongekende context die probleemoplossing, analyse en planning stroomlijnt. De initiële lancering van het platform biedt toegang tot een ZenPack SDK, API-documentatie, training en updates voor cloudontwikkelaars.

Het ontwikkelaarscentrum is hier beschikbaar.

Company:

Zenoss

Partners