21-03-2022

Google Cloud en VMware versnellen app-modernisering en cloudtransformatie

Deel dit bericht

Google Cloud en VMware gaan klanten helpen bij het versnellen van hun app-modernisering en cloudtransformatie. Klanten kunnen nu het VMware Cloud Universal-programma gebruiken om te profiteren van Cloud VMware Engine.

Door deze uitgebreidere samenwerking krijgen zakelijke klanten meer financiële flexibiliteit, meer keuze en de mogelijkheid om hun cloudmigraties te versnellen en hun zakelijke applicaties in Google Cloud te moderniseren.

Met Google Cloud VMware Engine kunnen klanten vaak in minder dan een uur tijd VMware-applicaties naar de cloud migreren zonder hun applicaties, tools of processen aan te hoeven passen. De VMware Cloud Verified en native Google Cloud-service biedt enterprise-ready cloudinfrastructuur voor bedrijfskritieke vSphere-workloads inclusief beveiligingsmogelijkheden, beschikbaarheid, resource optimalisatie, beheerbaarheid en operationele ondersteuning ingebouwd in de core service. Eenmaal in de cloud kunnen klanten onmiddellijk hybride applicaties maken, waardoor hun bedrijf flexibeler wordt en veiligere toegang heeft tot Google-services zoals BigQuery en cloud operations. Ook kunnen ze hun bestaande disaster recovery, back-up en storage-diensten uitbreiden.

VMware Cloud Universal is een inkoop- en consumptieprogramma voor het uitvoeren van multi-cloud- en digitale transformatiestrategieën. Nu Google Cloud VMware Engine een onderdeel is van het VMware Cloud Universal-programma, kunnen VMware en VMware-partners Google Cloud VMware Engine aanbieden samen met andere VMware Cross-Cloud-services zodat klanten hun digitale transformatie-initiatieven kunnen uitvoeren op basis van hun tijdlijnen, met lagere totale kosten en risico.

Partners