Nigel Turner presenteert ochtendseminar Tackling Data Quality Problems

Deel dit bericht

Veel organisaties willen datagedreven worden en investeren fors in nieuwe technologieën om dit mogelijk te maken. Maar deze investeringen zullen niets opleveren tenzij de data geschikt zijn voor het beoogde doel en van een vereiste kwaliteit. Het hebben van nauwkeurige, volledige en betrouwbare gegevens is een must have voor elke digitale onderneming of organisatie.

In deze workshop van een halve dag geeft Nigel Turner antwoord op een aantal fundamentele vragen die moeten worden beantwoord om tot een doelgerichte datakwaliteit te komen. Dit compacte ochtendseminar wordt verzorgd als online virtuele training uiteraard met behoud van interactie.  

De workshop helpt met het beantwoorden van deze vragen door middel van een vijfstappenaanpak voor het identificeren, leveren en onderhouden van een verbetering van de datakwaliteit.  De vijf stappen van Assess, Baseline, Converge, Develop & Evaluate (A2E) bieden een eenvoudig kader en methodologie om datakwaliteit op een systematische en herhaalbare manier aan te pakken. De sessie zal ook praktische oefeningen bevatten om deelnemers te helpen A2E toe te passen voordat ze het in hun eigen organisaties in het echt implementeren.

Dit online ochtendseminar vindt plaats op 10 mei a.s. en is bedoeld voor BI- en analytics-specialisten, data governance-professionals, business analysts, data-architecten, data- en IT-consultants en IT-professionals en business managers met een sterke belangstelling voor data en het verbeteren van datakwaliteit.

Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van de Data Management Association (DAMA) van het Verenigd Koninkrijk. Nigel heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management, zowel binnen internationale concerns als in zijn rol als extern consultant. Hij spreekt regelmatig op internationale congressen en werkt tevens als part time project manager bij Cardiff University National Software Academy.

Meer informatie en aanmelding: www.adeptevents.nl/dqa

Partners