11-04-2022

Barry Devlin presenteert seminar Data Fabric en Data Mesh

Deel dit bericht

Het data warehouse is nu van middelbare leeftijd. BI is twintig geworden en het data lake tien. Is het tijd voor iets nieuws of beters beters? Onlangs zijn drie nieuwe frameworks opgedoken: data fabric, data mesh, en data lakehouse. In wezen zijn ze alle drie concurrerende technologische antwoorden op de groeiende behoeften van digitale transformatie en inzicht in deze benaderingen en hun verschillen is daarom van cruciaal belang. Ontdek met Barry Devlin of u verder moet gaan dan uw bestaande datawarehouse of data lake en zo ja, hoe.

In deze cursus legt Barry Devlin de concepten data fabric, data mesh, en lakehouse uit, evenals andere concepten aan de hand van een logisch framework voor de architectuur van digitale informatiesystemen. Hij verkent bestaande en opkomende technologieën, evenals organisatorische kwesties, methodologieën en implementatiebenaderingen. Met deze kennis kunt u beslissen of een van deze nieuwe benaderingen geschikt is voor uw bedrijfsbehoeften, bestaande technische omgeving en vaardigheden.

Dit tweedaags seminar wordt in de vorm van drie ochtenden online verzorgd op 8, 9 en 10 juni. a.s. en is bedoeld voor database administrators, business analysts, solutions en data warehouse architects, Business Intelligence professionals en data lake- & IT systeemontwikkelaars. In plaats van hele dagen online kiest Adept Events er voor om, indien dat mogelijk is, de training in meerdere halve dagen te splitsen. Uit ervaring blijkt dat dit de focus en interactiviteit sterk bevordert.

Dr. Barry Devlin behoort tot de autoriteiten op het gebied van business insight en is een van de grondleggers van datawarehousing. Met meer dan dertig jaar ervaring in IT, waarvan twintig jaar bij IBM als Distinguished Engineer, is hij een alom gewaardeerd consultant en docent, en auteur van het standaardwerk “Data Warehouse – from Architecture to Implementation”.

Meer informatie en aanmelding: www.adeptevents.nl/mfl

Partners