29-03-2022

DataStax biedt Change Data Capture voor Astra DB

Deel dit bericht

DataStax heeft Change Data Capture (CDC) voor Astra DB onthuld, een nieuwe mogelijkheid voor haar multi-cloud database gebouwd op Apache Cassandra. CDC voor Astra DB wordt aangedreven door streamingtechnologie die is gebouwd op Apache Pulsar. Het verwerkt en levert databasewijzigingen in realtime via eventstreams, waardoor realtime gegevens beschikbaar komen voor gebruik in data lakes, datawarehouses, search, AI en machine learning.

Deze krachtige integratie van event streaming met de high-scale, high-performance Astra DB multi-cloud database stelt elke organisatie in staat om meer reactieve applicaties te creëren die gevoed worden door connected, real-time data. "CDC for Astra DB is uniek omdat het de prestaties van 's werelds meest schaalbare database aanboort en combineert met next-generation event streaming om de data-intensieve applicaties van vandaag te voeden met een oplossing die gewoon werkt," zegt Ed Anuff, chief product officer bij DataStax.

Met CDC voor Astra DB kunnen organisaties nu standaardiseren op Astra DB. Wijzigingen in de database worden in realtime verwerkt en geleverd aan andere delen van het dataecosysteem zonder compromissen tussen snelheid, schaal en beschikbaarheid. Deze integratie stelt bedrijven in staat hun real-time data te activeren.

Partners