07-04-2022

UiPath lanceert virtueel event Reboot Work Festival 2022

Deel dit bericht

UiPath heeft het Reboot Work Festival aangekondigd. Dit virtuele evenement geeft aandacht aan de toekomst van automatisering en vindt plaats op dinsdag 12 april 2022 om 11.00 CET. Naar verwachting trekt het virtuele evenement meer dan 10.000 deelnemers uit de hele wereld die werkzaam zijn in automatisering. Tijdens dit evenement zullen experts van UiPath en visionaire leiders bij klanten uitgesproken ideeën en praktische inzichten op het gebied van automatisering met hen delen.

Het Reboot Work Festival gaat van start met presentaties in de ‘Big Tent’ door experts op het gebied van automatisering. Dit zijn onder meer Daniel Dines, co-founder en CEO van UiPath, Ted Kummert, executive vice president Product & Engineering bij UiPath en gastspreker Azeem Azhar, de auteur en bedenker van Exponential View. Zij vertellen over hoe automatisering van invloed is op de manier waarop we werken en met elkaar en de wereld interacteren. Klanten van UiPath die presentaties verzorgen zijn onder meer Provident Financial Romania, Generali Vitality Harnesses Automation for Health Insurance, KION GROUP AG, Liberty Global UK, HSE UK, en Swiss Re Central Europe.

De volgende topics staan op de agenda:
• Automation at the Center of the Enterprise: Bobby Patrick, de chief marketing officer van UiPath, bespreekt hoe organisaties kunnen uitgroeien tot een digitale onderneming die de regels voor succes kunnen herschrijven. Hij legt daarnaast uit waarom automatisering van cruciaal belang is om in dit nieuwe tijdperk te overleven en groeien.
• The Future of Apps: Met het oog op het steeds complexere en gefragmenteerde technologielandschap moeten bedrijven maatoplossingen leren ontwikkelen die samenwerkende workflows creëren op basis van onverbonden applicaties, losstaande gegevensbronnen en geïsoleerde activiteiten. Dit is een enorme uitdaging. Ted Kummert zal vertellen waarom automatiseringsmogelijkheden aan de basis van dit proces moeten staan.
• The Exponential Age: revolutionaire technologische ontwikkelingen geven een compleet nieuwe invulling aan de manier waarop we leven en werken. Voor sommigen zijn de gevolgen onvoorspelbaar en levert dit verwarring op. Maar het kan ook anders. Azeem Azhar, de auteur van “The Exponential Age: How Accelerating Technology is Transforming Business, Politics and Society”, legt uit hoe we meer inzicht kunnen verwerven in de digitale trends die onze toekomst zullen bepalen en verandering kunnen omarmen om de wereld te creëren die we graag willen zien.
• Fireside Chat met Daniel Dines en Azeem Azhar: Azeem Azhar en Daniel Dines wisselen van gedachten over revolutionaire technologieën die de wereld ingrijpend zullen veranderen en de aanzet geven tot nieuwe manieren om te leven en werken.
    
Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor Reboot Work Festival 2022 en het evenement volgen op social media via de hashtag #UiPathRebootWork.

Partners