12-04-2022

Dataiku No-Code Cloud Stack Accelerator beschikbaar op AWS

Deel dit bericht

Dataiku heeft de Dataiku cloud stack accelerator op Amazon Web Services aangekondigd. Dit is een nieuwe manier om Dataiku's data, analytics en artificial intelligence platform snel te implementeren en te beheren op AWS. De accelerator stelt klanten in staat om Dataiku snel en binnen enkele uren op een veilige AWS-cloud computing-omgeving te implementeren in drie eenvoudige stappen.

Eenmaal geïmplementeerd kan iedereen in het bedrijf, van data science tot line-of-business teams, toegang krijgen tot de gebruiksvriendelijke, low- of no-code Dataiku-omgeving in hun webbrowser om datasets voor te bereiden, rapporten en dashboards te bouwen, en machine learning en AI-modellen te creëren.

De accelerator werkt met AWS zodat iedereen snel en eenvoudig de kracht van AI kan aanboren. De accelerator stelt bedrijven in staat om:
- Naadloos toegang krijgen tot gegevens die zijn opgeslagen op AWS met toegang tot Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) en beheerde SQL-services.
- Analyseren van datasets van Amazon Redshift met Dataiku no-code visuele datavoorbereiding of aangepaste SQL-code.
- Opzetten van schaalbare ML-modellen met behulp van Dataiku AutoML en coderen van notebook-gebaseerde data science-technieken met behulp van de rekenkracht van Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS).
- AWS machine learning services in te zetten om computervisie of tekstanalyse op te nemen in Dataiku projecten.
- Operationaliseren en beheer van modellen met Dataiku MLOps, inclusief pijplijn- en modelmonitoring, data drift detectie en waarschuwing, A/B testen, en model hertraining.
- Dataiku Govern toepassen om modelrisico's te verminderen met governanceplannen, goedkeuringen en sign-off voor modelimplementatie.

Dataiku omvat de cloud stack accelerator zonder extra kosten.

Meer informatie: Dataiku

Partners