15-04-2022

Computest geeft vorm aan groeistrategie met overname SYSQA

Deel dit bericht

Computest, aanbieder in cybersecurity diensten, performance testing en DevOps, gaat samen met SYSQA, dienstverlener op het gebied van software testen en quality assurance. Met het samenvoegen van de bedrijven ontstaat een organisatie met 200 medewerkers.

Klanten van beide organisaties profiteren hiermee van meer diepgaande expertise en complete dienstverlening. Voor de medewerkers van Computest en SYSQA betekent de krachtenbundeling dat er meer mogelijkheden zijn voor groei en ontwikkeling en dat zij kunnen bijdragen aan uiteenlopende opdrachten binnen een divers klantenportfolio.

De uitbreiding van Computest met SYSQA is een belangrijke stap in het realiseren van de groeiambities van het bedrijf uit Zoetermeer. Vorig jaar kreeg het een investering van Mentha Capital en is onder meer het doel gesteld om de sterke positie als DevOps-specialist verder uit te bouwen. Met de overname van SYSQA, en het verwelkomen van 90 nieuwe collega’s die op termijn worden samengevoegd in de business unit DevOps, geeft Computest hier concreet invulling aan.

SYSQA blijft vooralsnog onder eigen naam opereren. De komende maanden houdt een integratieteam met leden uit beide organisaties zich bezig met het samenvoegen van de organisaties.

Partners