20-04-2022

GNX stelt Jorrit Pouw aan als Senior Software Architect

Deel dit bericht

Jorrit Pouw heeft zich aangesloten bij GNX als Senior Software Architect. Hij leidt in deze functie de softwareontwikkeling van GNX, met een sterke focus op de verdere ontwikkeling van het LARA-platform.

LARA is het carrier-neutrale en op kunstmatige intelligentie gebaseerde sourcingplatform van GNX. Met slechts een paar klikken maakt LARA het mogelijk om de next-gen wereldwijde connectiviteit te kopen, eenvoudig wide area-netwerken te bouwen en alle bijbehorende contracten en facturen te consolideren.

Jorrit Pouw is een doorgewinterde softwareontwikkelaar met brede en diepgaande ervaring in het ontwerpen en leveren van bedrijfskritische applicaties, voor back-end, front-end, CRM, ERP, videostreaming, netwerken, microservices, caching en API -integratie. Hij maakt gebruik van de nieuwste tooling die hij combineert met bewezen technologieën om een snelle en veilige levering van de robuuste en flexibele oplossingen te waarborgen die een bedrijf nodig heeft om te opereren en om te schalen.

Groei versnellen
“Ik ben verheugd om in deze fase bij GNX te komen werken om het bedrijf te helpen zijn groei te versnellen met zeer innovatieve software die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën”, aldus Pouw. “LARA evolueert naar een platform dat klanten in staat stelt om connectiviteit in realtime te mixen en matchen, waar ze het ook nodig hebben, en om het onderliggende netwerk te creëren volgens hun gedetailleerde behoeften en eisen. LARA zal ook processen voor offertes, leveringen, facturering, monitoring en ondersteuning automatiseren.”

Pouw wees een aanbod af om een CTO-positie in te nemen bij een internationaal, vooraanstaand softwareontwikkelingsbedrijf om zich bij GNX aan te sluiten. “Ik ken Rick Mur, de CTO van GNX al vele jaren. Toen ik hem om advies vroeg over het aanbod van de CTO-baan, bespraken we mijn carrière en de beste manieren om vooruit te komen. Uiteindelijk resulteerde dit in de mogelijkheid voor mij om deel uit te maken van GNX. Ik accepteerde het graag, want ik voel me zeer aangetrokken tot het bedrijf, de mensen en alle kansen. Maar vooral door de intellectuele uitdaging om zo’n nooit eerder vertoonde oplossing te bouwen.”

Partners