22-04-2022

TIBCO WebFOCUS optimaliseert gebruikerservaring

Deel dit bericht

TIBCO kondigt de release aan van TIBCO WebFOCUS 9.0.0, dat boordevol krachtige nieuwe mogelijkheden zit, zoals TIBCO WebFOCUS Container Edition en een Hub voor een volledig gepersonaliseerde gebruikerservaring, alsook met belangrijke verbeteringen voor TIBCO WebFOCUS Designer. Deze functies versterken de AI/ML-ervaring voor zakelijke gebruikers, analisten en techneuten verder, door gebruik te maken van data en analyses uit de gehele organisatie.

“Waardevolle data en AI/ML-algoritmen stromen door alle lagen van een organisatie. Het gebruik van visual discovery en verbeterd datamanagement stelt gebruikers en ontwikkelaars in staat om die onbewerkte gegevens om te zetten in waardevolle inzichten”, zegt Mark Palmer, senior vice president, engineering, TIBCO. "Deze release van TIBCO WebFOCUS ondersteunt een gecontaineriseerde, cloud-native implementatie, inclusief dynamische auto-scaling om de overall infrastructuur- en cloudkosten te verlagen, zodat klanten alleen betalen voor wat ze gebruiken."

TIBCO WebFOCUS Container Edition, een nieuw onderdeel van WebFOCUS, biedt gebruikers een volledig schaalbaar, op microservices gebaseerd platform voor container-gebaseerde implementaties. De oplossing vereenvoudigt en versnelt Kubernetes-implementaties voor klanten op locatie of in elke cloud. Met on-demand compute en parallelle processing kunnen klanten hun omgevingen dynamisch schalen en meerdere taken tegelijk uitvoeren, zodat ze sneller worden voltooid.

De laatste toevoeging aan TIBCO WebFOCUS is de Hub, die een responsieve gebruikerservaring biedt. Klanten hebben nu toegang tot content en data op elk apparaat via een workspace en applicatie-directory, wat de toegang tot gegevens aanzienlijk vereenvoudigt. De visualisatie van recente en belangrijke data door de Hub presenteert inhoud op een gepersonaliseerd startscherm voor aanzienlijk snellere toegang. Gebruikers kunnen hierdoor uitdagende vragen beantwoorden en inzichten in realtime ontvangen.

Belangrijke verbeteringen aan TIBCO WebFOCUS Designer zijn de gestroomlijnde mogelijkheden om datasets te creëren, te beheren en te stagen bij het schrijven van content. Er zijn ook nieuwe opties beschikbaar voor het verbeteren en manipuleren van gegevens bij het maken van visuele dashboards. Gebruikers kunnen nu kaarten met meerdere lagen maken om geografische informatie voor meerdere geolocatievelden en databronnen weer te geven, allemaal op één kaart voor eenvoudigere vergelijking. De datascience- en machine learning-mogelijkheden binnen Designer bieden directe inzichten, waardoor klanten trends en seizoensveranderingen in elke dataset kunnen bekijken.

Meer informatie over de WebFOCUS-verbeteringen.

Partners