25-04-2022

VMware Cross-Cloud Services beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

Deel dit bericht

VMware kondigt de beschikbaarheid aan van VMware Cross-Cloud services op Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en services biedt voor gebruik op Azure. VMware-klanten kunnen hierdoor profiteren van het vertrouwde Azure cloud-platform. Hiermee kunnen ze applicatiemodernisering bevorderen, workloads sneller naar de cloud migreren en virtuele desktops veiliger en efficiënter schalen om een verspreid personeelsbestand te kunnen ondersteunen.

VMware Cross-Cloud services is een lijn van multi-cloud services die klanten kunnen inzetten voor het ontwikkelen, het uitvoeren en het beheren van applicaties in Microsoft Azure. De volgende VMware Cross-Cloud services zijn per direct beschikbaar in Azure Marketplace:
• Microsoft Azure VMware Solution: een geïntegreerde hybrid cloud service die een consistente en vertrouwde manier biedt om op VMware vSphere-gebaseerde applicaties uit te voeren, te beheren en te moderniseren in de Azure Cloud. Ook verschaft het de gebruiker naadloze toegang tot andere innovatieve Azure services.
• VMware Tanzu: een modulair applicatieplatform voor het bouwen, uitvoeren en beheren van moderne apps op Azure en hybrid cloud infrastructuur.
• Azure Spring Cloud Enterprise Tier: een volledig geïntegreerde- en gehoste service voor Spring-applicaties van Microsoft, gebouwd in samenwerking met VMware. Enterprise Tier staat nu in public preview.
• VMware Horizon Cloud Service: een door VMware beheerde dienst die virtuele desktops en applicaties rechtstreeks vanuit Microsoft Azure aanbiedt, met daarbij alle voordelen van VMware Horizon.

Partners