26-04-2022

Red Hat lanceert Application Foundations voor cloud-applicatieontwikkeling

Deel dit bericht

Red Hat kondigt de Application Foundations oplossing aan. Dit is een set applicatiediensten die samen met Red Hat OpenShift helpen bij het versnellen van gecontaineriseerde applicatieontwikkeling en -delivery in hybride en multicloud-omgevingen. Red Hat Application Foundations is een toolkit voor organisaties die snel applicatie- en dataservices willen bouwen en integreren als onderdeel van hun applicatie- en infrastructuurmoderniseringsstrategie.

Red Hat Application Foundations biedt ontwikkelaars een geïntegreerde oplossing om applicaties zowel binnen als buiten een containeromgeving met elkaar te verbinden. Het is ontworpen en geoptimaliseerd voor OpenShift en biedt essentiële applicatieservices en -componenten waarmee ontwikkelaars cloud-native applicatiepatronen kunnen toepassen en hun applicaties snel aan klanten kunnen leveren. Met deze set aan mogelijkheden kunnen ontwikkelaars eenvoudiger applicaties creëren en integreren met uiteenlopende complexiteit voor een efficiënte en schaalbare inzet in hybride cloud-omgevingen.

Application Foundations is een toolbox met belangrijke applicatieservices en biedt ontwikkelaars kant-en-klare componenten, waaronder krachtige datastreamingdiensten, API-beheer, serviceconnectiviteit, lichtgewicht runtimes en frameworks. Ontwikkelteams kunnen hiermee hun applicatie moderniseren met schaalbaarheid, flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Deze componenten leveren een balans tussen flexibiliteit en compliance, en biedt ontwikkelaars keuze en efficiëntie via self-service tools en services. Naast OpenShift kunnen Red Hat Application Foundations gebruikt worden naast software van technologie-ecosysteempartners en in-house ontwikkelde mogelijkheden. Organisaties kunnen zo de juiste applicaties creëren om hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Application Foundations ondersteunt de transitie naar cloud en ontsluit meerdere moderniseringspatronen door middel van microservices, API’s, event-driven architecturen en meer. Naarmate applicatieontwikkeling en -implementatie zich verder ontwikkelen, zal deze basis ontwikkelaars helpen nieuwe en betere manieren te ontdekken om cloudgebaseerde IT-infrastructuren te creëren en te schalen. Red Hat Application Foundations ondersteunt gezonde continuous integration (CI) en continuous delivery (CD) pipelines, waardoor software development- en DevOps-teams soepel samen kunnen innoveren.

Partners