26-04-2022

Incentro sluit partnership met Process Automation provider Camunda

Deel dit bericht

Camunda en Incentro slaan de handen ineen om klanten op een innovatieve manier te helpen met hun digitale transformatie. Met dit partnership vult Incentro het bestaande portfolio aan, waardoor het klanten wil ondersteunen met het verbeteren van de customer experience met behulp van automation. Incentro is een digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Nederland, Spanje en Afrika.

Veel oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen zijn ontworpen om afzonderlijke taken te automatiseren, terwijl er weinig aandacht wordt gelegd op het orkestreren van een complex bedrijfsproces dat van begin tot eind door meerdere systemen loopt. Daar heeft Camunda een antwoord op: het kan iedere menselijke- en systeemtaak in een end-to-end bedrijfsproces over meerdere componenten zoals systemen, API's, microservices, RPA-bots, IoT en AI/ML-tools in samenhang brengen. Daarmee worden processen niet alleen sneller van begin tot eind doorlopen, ook wordt de kans op onder andere menselijke fouten geminimaliseerd.

Met Camunda voegt Incentro een volgend partnership toe aan het groeiende portfolio. Camunda maakt een effectieve samenwerking tussen business en IT mogelijk. De oplossing is krachtig in het ontwerpen, automatiseren en beheren van bedrijfskritische, en vaak complexe, processen waardoor er een brug tussen de business en IT wordt gelegd.

Partners