28-04-2022

Appian kondigt opleidingsprogramma #lowcode4all aan

Deel dit bericht

Appian heeft #lowcode4all aangekondigd: een gratis opleidingsprogramma gericht op het bieden van toegang tot low-code-onderwijs en certificering om vooruitgang en kansen te stimuleren voor de volgende generatie van low-code ontwikkelaars. Het programma begeleidt deelnemers via een duidelijke opleidingsroute om low-code technologie te leren en hun Appian Certified Associate Developer examen af te ronden.

Door het wegnemen van financiële drempels zet #lowcode4all de deuren open naar een carrière in low-code. Het #lowcode4all-programma is beschikbaar voor huidige bachelor- en masterstudenten en studenten die hun opleiding hebben onderbroken, werkzoekenden, carrièrewisselaars en veteranen.

Voor het programma heeft Appian een nieuwe "Low-Code Ready" badge gemaakt die gedeeld kan worden op LinkedIn. Deze badge laat potentiële werkgevers zien dat de kandidaat getraind is in low-code en klaar is om een productief lid van een team te zijn. Na het behalen van de badge ontvangen deelnemers van het programma een voucher voor het certificeringsexamen. Door het behalen van de Appian Certified Associate Developer status, hebben deelnemers aan het programma toegang tot recruiters via het #lowcode4all Hiring Partner netwerk.

De deelnemers aan het #lowcode4all programma worden voorzien van: Onderwijsmiddelen en een compleet low-code curriculum; Een duidelijke leerweg om de Low-Code Ready badge te verdienen en het Appian Certified Associate Developer examen gratis af te leggen; Toegang tot recruiters via het Appian Partner netwerk; Ondersteuning bij het zoeken naar een baan (cv-hulp, sollicitatietips).

Als onderdeel van #lowcode4all heeft Appian ook de #lowcode4all-Coalitie opgericht. Deze coalitie is een diverse mix van non-profit, bedrijfs- en academische instellingen om zo alle deelnemers die in aanmerking komen te kunnen bereiken. Tot de eerste partners behoren de train-to-hire bedrijven SkillStorm, Revature, Ethnus en Xebia.

Partners