19-05-2022

Red Hat levert beheerde Ansible-automatisering voor Microsoft Azure

Deel dit bericht

Red Hat kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat Ansible Automation Platform op Microsoft Azure. Het koppelt daarbij hybride cloudautomatisering aan het gemak en de ondersteuning van een beheerd aanbod. Red Hat Ansible Automation Platform op Azure wordt ondersteund door Red Hat en Microsoft en stelt IT-organisaties in staat om snel te automatiseren en te schalen in de cloud, met de flexibiliteit om elke applicatie overal te leveren, zonder extra overhead of complexiteit.

Met Red Hat Ansible Automation Platform op Azure kunnen klanten profiteren van lage overhead, geïntegreerde facturering met Microsoft, de nieuwste Ansible Automation Platform-functies, en verpakte cloudcontent. Om sneller aan de slag te kunnen, kunnen Red Hat Ansible Automation Platform on Azure-klanten gebruikmaken van out-of-the-box automatiseringscontent die bestaande automatiseringsprocessen bevat die uniek zijn voor de Azure-ervaring. Gebruikers kunnen applicaties en resources migreren terwijl ze overstappen naar de cloud, waardoor de adoptie en waarde van automatisering wordt versneld.

Uitbreiding van de automatiseringsmogelijkheden
Red Hat Ansible Automation Platform op Azure bouwt voort op de voortdurende innovaties in het Ansible Automation Platform die verder verfijnd worden voor de evolutie van computing op hybride cloudschaal. Ansible Automation Platform 2 introduceerde op zichzelf staande automatiseringsmogelijkheden om klanten tegemoet te komen waar ze zich ook bevinden: via managed service providers, hun eigen datacenters, aan de edge of op cloud-marktplaatsen zoals Azure. De mogelijkheden van het platform voor hybride IT-omgevingen maken het voor IT-teams eenvoudiger om op consistente wijze in te spelen op automatiseringsbehoeften in verschillende omgevingen en systemen.

Nieuwe mogelijkheden in Ansible Automation Platform 2.2 maken het nu nog krachtiger op Azure. Zo valideert de Ansible-contentmarkeringstechnologie de automatiseringscontent waardoor IT-teams verschillende contentbronnen kunnen gebruiken, of ze nu afkomstig zijn van Red Hat Ansible Certified Content Collections of van de Ansible-community.  En dat met het vertrouwen dat de content geschikt is voor de systeembeveiligings- en compliance-behoeften van hun organisatie.

Partners