24-05-2022

SAP biedt AI-aangedreven innovaties

Deel dit bericht

SAP heeft op SAP Sapphire in Orlando innovaties aangekondigd die gebruikers waarde bieden op vier cruciale gebieden: veerkracht van de toeleveringsketen, duurzaamheid, transformatie van bedrijfsprocessen en ontwikkeling van no-code applicaties.
 
Volgens een recent onderzoek van Boston Consulting Group wendt 80 procent van de bedrijven zich tot digitale oplossingen om de huidige zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden, maar slechts zo’n 30 procent realiseert met succes een echte digitale transformatie. De aankondigingen helpen SAP-klanten hun transformatietraject te versnellen met innovatieve cloudgebaseerde oplossingen die de end-to-end bedrijfsprocessen omvatten die klanten het meest nodig hebben.
 
Veerkrachtige toeleveringsketens
SAP-innovaties verbeteren de efficiëntie en transparantie van de toeleveringsketen. Een van de innovaties is een suite iOS-apps die de digitale toeleveringsketen stroomlijnt en werknemers ondersteunt met intuïtieve tools. De eerste twee van deze apps – SAP Warehouse Operator en SAP Direct Distribution – zijn beschikbaar in de Apple App Store.
Bovendien brengt de SAP Digital Manufacturing-cloud innovaties op het gebied van analyse, edgecomputing en automatisering samen met end-to-end productieprocessen om klanten te helpen de productie te optimaliseren. SAP Business Network blijft zich ontwikkelen als zakelijk netwerk, en met de integratie van Taulia kunnen klanten de waarde ontsluiten die vastzit in hun werkkapitaal.
 
SAP's groeiende portfolio van duurzaamheidsoplossingen is gepositioneerd om bedrijven te helpen van goedbedoelde gesprekken over te gaan naar zinvolle actie. Nieuwe innovaties die vandaag op de markt zijn, omvatten mogelijkheden in SAP Cloud for Sustainable Enterprises die bedrijven helpen te innoveren op belangrijke gebieden van duurzaamheidsbeheer. Dit omvat verbeterd SAP Product Footprint Management, zodat klanten de ecologische voetafdruk van producten op grote schaal kunnen verkleinen met live connectiviteit vanuit SAP S/4HANA Cloud, inclusief transport- en reismogelijkheden.
 
Transformatie van bedrijfsprocessen mogelijk maken
Klanten gebruiken RISE with SAP om hun end-to-end bedrijfsprocessen opnieuw te ontwerpen en over te stappen naar een modulaire, flexibele ERP in de cloud. Verschillende klanten laten op Sapphire zien hoe zij RISE with SAP gebruiken voor het leveren van bedrijfsinnovatie. Partners helpen SAP-klanten deze innovaties ook op te schalen door middel van best practices en op maat gemaakte oplossingen: RISE with SAP en SOAR with Accenture integreren en leveren wat bedrijven nodig hebben voor cloudgebaseerde transformatie, inclusief cloudinfrastructuurbeheer, applicatiebeheer en operationele services.
 
De nieuwste release van de SAP Service Cloud omvat mogelijkheden voor dynamisch casebeheer en casemodellering, en native integratie met Qualtrics XM Discover en Microsoft Teams voor organisaties om hun merkbelofte waar te maken met een betere zichtbaarheid, grotere verantwoordelijkheid en een snellere oplossingstijd.
 
Innovatie met no-code/low-code-ontwikkeling
SAP AppGyver, een no-code/low-code enterprise applicatie-ontwikkelingsoplossing, omvat nu native integratie met SAP Service Cloud en is beschikbaar als onderdeel van de gratis laag voor het SAP Business Technology Platform. SAP Process Automation, ook onderdeel van SAP BTP Free Tier, is verbeterd voor no-code workflowmanagement en robotic process automation (RPA).

SAP levert verder SAP AI-aangedreven innovaties om op intelligente wijze end-to-end bedrijfsprocessen te optimaliseren, waaronder lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire en source-to-pay. In de 'studentenzone' van het leerportaal biedt SAP alle academische studenten ook gratis toegang tot leermiddelen en ervaringen op maat. Om de groeiende behoefte aan versnelde app ontwikkeling door niet-technische gebruikers te ondersteunen, lanceert SAP een verbeterd leertraject dat studenten voorbereidt op nieuwe certificeringen in low-code/no-code.

Partners