07-06-2022

NetApp en NVIDIA versnellen HPC en AI met supercomputerinfrastructuur

Deel dit bericht

NetApp kondigt aan dat NetApp EF600 all-flash NVMe storage in combinatie met het parallelle bestandssysteem BeeGFS nu gecertificeerd is voor NVIDIA DGX SuperPOD. Deze certificering vereenvoudigt de infrastructuur voor kunstmatige intelligentie en High-Performance Computing om een snellere implementatie van deze  toepassingen mogelijk te maken.

Sinds 2018 bedienen NetApp en NVIDIA honderden klanten met een scala aan oplossingen, van het bouwen van AI Centers of Excellence tot het oplossen van problemen op het gebied van AI-trainingen. De kwalificatie van NetApp EF600 en BeeGFS-bestandssysteem voor DGX SuperPOD is de nieuwste toevoeging aan een complete reeks AI-oplossingen die door de bedrijven zijn ontwikkeld.

NetApps portfolio van NVIDIA-versnelde oplossingen omvat ONTAP AI om uitzoekwerk voor snellere adoptie te elimineren. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een in de praktijk bewezen referentiearchitectuur en een vooraf geconfigureerde, geïntegreerde oplossing die eenvoudig aan te schaffen is en die bedrijven kant-en-klaar kunnen inzetten.
Ook inbegrepen is NVIDIA DGX Foundry, met NVIDIA Base Command-software en NetApp Keystone Flex Subscription. Deze combinatie biedt een gehoste infrastructuuroplossing van wereldklasse voor bedrijven en hun datawetenschappers die behoefte hebben aan een eersteklas AI-ontwikkelervaring zonder de strijd van het zelf bouwen ervan.

Met de lancering van het nieuwe aanbod kunnen organisaties ook hun AI Centers of Excellence  opzetten door gebruik te maken van de kracht van DGX SuperPOD op locatie in combinatie met NetApp-storage.

Partners