07-06-2022

MariaDB en MindsDB kondigen samenwerking aan

Deel dit bericht

MariaDB Corporation en MindsDB, aanbieder in in-database machine learning, kondigen een technologische samenwerking aan die machine learning-voorspellingen eenvoudig en toegankelijk maakt voor cloud database-gebruikers. Door MindsDB te gebruiken in SkySQL, MariaDB's volledig beheerde clouddatabaseservice, kunnen data science- en data engineeringteams de voorspellende mogelijkheden van hun organisatie vergroten om te plannen voor en in te spelen op echte bedrijfsproblemen.

Jags Ramnarayan, Vice President en General Manager SkySQL bij MariaDB, is verheugd om samen te werken met MindsDB. "Met deze machine learning-integratie zullen organisaties hun gegevens beter kunnen benutten om trends te vinden en nieuwe efficiëntie te creëren. Dit alles wordt bereikt zonder data te hoeven verplaatsen naar andere systemen of applicaties en het gebeurt in real-time om actuele zakelijke beslissingen te helpen informeren."

In een toelichting op de samenwerking zegt Jorge Torres, medeoprichter en CEO van MindsDB: "Met het open source framework van MindsDB kunnen ML-modellen snel worden geïdentificeerd en ontwikkeld met AutoML en vervolgens op snelheid en schaal worden ingezet met AI Tables in MariaDB.  Door de training van modellen te automatiseren en workflows in te zetten terwijl de gegevens direct in de datalaag worden benut, helpen MindsDB + MariaDB bedrijven om de voorspellingsmogelijkheden te vergroten en de kosten en complexiteit van modelselectie, trainingsiteratie en testen te verminderen. MindsDB stelt databasegebruikers in staat om voorspellingen te verkrijgen als databasetabellen, waarbij ze eenvoudige query's gebruiken om de waarde te ontsluiten in de gegevens die ze al hebben."

Partners