12-07-2022

Pure Storage herdefinieert AI-ready infrastructuur

Deel dit bericht

Pure Storage heeft AIRI//S aangekondigd, de volgende generatie van zijn complete AI-ready infrastructuur, ontwikkeld door Pure Storage en NVIDIA. AIRI//S biedt ondernemingen een eenvoudige, on-demand infrastructuur die AI-initiatieven op elke schaal versnelt.

Ondernemingen in verschillende sectoren erkennen dat zij met AI innovatie kunnen versnellen en een concurrentievoordeel behalen met kritieke bedrijfsinzichten. De complexiteit en rigiditeit van legacy-infrastructuurtechnologie - zowel on-premise als in de cloud - vormt echter een barrière voor ondernemingen die de belofte van op AI-gebaseerde data science willen waarmaken. Te veel AI-initiatieven lopen vast door de complexiteit van een 'doe-het-zelf'-aanpak, wat leidt tot grote vertragingen en tijdverspilling. In plaats daarvan vereist AI een volledig nieuwe infrastructuur om snellere innovatie mogelijk te maken en te komen tot bruikbare, moderne analyses.

Om aan deze vereiste te voldoen, lanceerde Pure Storage in samenwerking met NVIDIA in 2018 AIRI, de eerste referentiearchitectuur voor een AI-ready infrastructuur, speciaal ontwikkeld om organisaties in staat te stellen hun infrastructuur beter te benutten, een hogere uptime te realiseren, en uiteindelijk hun AI en data science-investeringen eenvoudig op te schalen.

NVIDIA Quantum en Spectrum netwerkplatforms
Pure heeft nu de volgende stap aangekondigd in de samenwerking met NVIDIA met de release van AIRI//S, aangedreven door FlashBlade//S en NVIDIA DGX A100-systemen, end-to-end networking, gebaseerd op NVIDIA Quantum en Spectrum netwerkplatforms. AIRI//S biedt ondernemingen een bewezen, eenvoudige en schaalbare infrastructuur voor alle stadia van de AI-datapijplijn. Het is de eerste oplossing die Pure's revolutionaire nieuwe FlashBlade//S bevat. AIRI//S levert significante verbeteringen in performance, dichtheid, energie-efficiëntie en schaalgrootte, wat resulteert in een optimale afstemming op de AI-trainingsprestaties en parallellismeverbeteringen die DGX-systemen leveren.

Sinds de lancering heeft AIRI honderden AI-workloads ondersteund bij klanten, variërend van startups en nationale veiligheidsafdelingen tot multinationale technologieconglomeraten en elk type datagestuurde organisatie daar tussenin.

Ondersteuning voor NVIDIA Magnum IO GPUDirect Storage is gepland in toekomstige updates. De innovatieve architectuur van FlashBlade//S omvat krachtige en modulaire hardware, waardoor het eenvoudiger wordt het AIRI//S-platform te innoveren naarmate de AI-eisen evolueren.

Partners