15-07-2022

Avanade neemt cloudmigratiespecialist Asysco over

Deel dit bericht

Avanade, leverancier van Microsoft-oplossingen heeft Asysco overgenomen, specialist in het transformeren van legacytechnologie. Asysco heeft haar hoofdkantoor in Nederland en helpt organisaties met het eenvoudig en veilig migreren van bedrijfskritische legacy-applicaties naar moderne cloud-gebaseerde enterprise platformen.  
 
Asysco vergroot de capaciteiten van Avanade om klanten te ondersteunen bij hun algehele digitale transformatie en bedrijfsinnovatie, waarbij legacy-omgevingen een belemmering vormen voor het realiseren van de strategische en operationele voordelen van de overstap naar een Microsoft cloud-omgeving.

Het expertteam van Asysco wordt onderdeel van het Avanade Azure Center of Excellence dat zich geheel richt op het migreren van legacy mainframes en op het helpen van klanten om oplossingen sneller op de markt te brengen, datasilo’s te doorbreken en meer wendbaar en flexibel te zijn. Dit team ondersteunt met name migraties van klanten in Europa en Noord-Amerika, locaties waar Asysco momenteel is gevestigd.

Partners