29-07-2022

TIBCO ontgrendelt kracht Master Data Management met TIBCO Cloud EBX

Deel dit bericht

TIBCO kondigt de release van TIBCO Cloud EBX aan; een innovatieve, krachtige, Master Data Management Software-as-a-Service oplossing. Met TIBCO Cloud EBX kunnen gebruikers bedrijfsdata overal beheren - dit omvat het beheer van zowel master data, referentiedata als metadata.

Als SaaS-aanbieder biedt EBX nu selfservice toegang tot cloud-native MDM-mogelijkheden aan klanten, voor een snellere, slimmere implementatie. De oplossing maakt deel uit van het TIBCO Cloud Passport, een nieuw tariefplan op basis van gebruik, dat flexibele FinOps (financiële operaties) en toegang tot alle TIBCO SaaS-mogelijkheden onder één model mogelijk maakt. Hierdoor kunnen bedrijven hun MDM-behoeften snel opschalen zonder operationele complexiteit.

Single point of access’
EBX, nu ook onderdeel van de TIBCO Connected Intelligence Cloud, deelt een ‘single point of access’ tot TIBCO's innovatieve suite van producten, waardoor de adoptie van databeheer van de klant aanzienlijk wordt versneld. De TIBCO Connected Intelligence Cloud omvat naast bekroonde iPaaS-mogelijkheden voor data-integratie ook robuuste analyses waarmee gebruikers belangrijke inzichten kunnen halen uit alle data en alle domeinen. Deze services bieden TIBCO Cloud EBX-gebruikers gecentraliseerd gebruikersbeheer, regionale beschikbaarheid, schaalbaarheid en robuuste beveiligingsservices vanaf een ISO 27001-gecertificeerd platform.

“Het groeiend aantal bedrijfsapplicaties dat in de cloud wordt gehost, heeft gezorgd voor een golf aan data. Organisaties hebben moeite om het beheer daarvan bij te houden. Er is een duidelijke behoefte aan beter databeheer en betere naleving in de verschillende omgevingen, met name van de data in de cloud”, zegt Mark Palmer, senior vice president, engineering bij TIBCO. "TIBCO Cloud EBX biedt onze klanten een holistisch en vertrouwd beeld van al hun data en levert een MDM SaaS-oplossing met ingebouwde toegang tot toonaangevende visuele analyses, data science workbench en model operationaliserings (ModelOps) mogelijkheden via TIBCO Cloud.’’

Flexibel low-code/no-code platform
TIBCO Cloud EBX, een centraal onderdeel van TIBCO's Agile Data Fabric, is een one-stop-shop voor het beheren van data. Geleverd in een flexibel, low-code/no-code platform dat zowel de time-to-market als de bedrijfsresultaten versnelt, terwijl risico en naleving worden beheerd. Kernfuncties die nu as-a-service worden geleverd in TIBCO Cloud EBX zijn onder meer:
• Wendbaarheid door Model-Driven Design: door een flexibel, Model-Driven proces voor databeheer te implementeren, kunnen organisaties klein beginnen en zich in de loop van de tijd aanpassen. Actief databeheer helpt gebruikers updates van hun data veilig te beheren en te volgen via een begeleidende workflow, terwijl robuust data levenscyclusbeheer gebruikers in staat stelt om eenvoudig eerdere, huidige en toekomstige versies van master data te beheren.
• Mogelijkheid om elk datadomein te beheren: TIBCO Cloud EBX levert een cloud-native, multi-domein MDM-oplossing voor master-, referentie- en metadata in één enkel aanbod. Robuust hiërarchiebeheer omvat alle soorten hiërarchieën en een willekeurig aantal alternatieve hiërarchieën. Dit helpt bij het verkrijgen van een essentieel en holistisch inzicht in data relaties. De slimme match-and-merge-functionaliteit maakt het eenvoudiger dan ooit om match-regels te configureren, data stewardship te vereenvoudigen en data lineage te behouden. Ten slotte zijn er gebruiksvriendelijke zoekmogelijkheden voor alle gebruikers in al hun data, met behulp van een krachtige ingebouwde zoektaal.
• Snelle integratie en toegang tot alle data: dankzij verbeteringen kunnen organisaties moeiteloos bulkgegevens importeren of exporteren en integratiepatronen ondersteunen met API's voor REST en SOAP. Tenslotte kunnen bedrijven de time-to-value versnellen door gedistribueerde on-premises, cloud- en hybride cloud data te ontgrendelen, ongeacht waar deze zich bevinden, en die data te leveren waar nodig.

TIBCO Cloud EBX biedt een hoger niveau van governance en compliance, democratiseert data in het hele bedrijf en versterkt de kracht van samenwerking. MDM-as-a-service schaalt mee naarmate het bedrijf groeit en biedt de meest holistische multi-domein databeheer mogelijkheden die bedrijven nodig hebben om snellere, slimmere beslissingen te nemen.

Meer informatie over TIBCO Cloud EBX.

Partners