03-08-2022

Spot by NetApp introduceert securityoplossing voor cloudinfrastructuur

Deel dit bericht

NetApp maakt de algemene beschikbaarheid van Spot Security bekend. Spot Security is gebouwd voor de cloud en levert een oplossing voor continue beoordeling en analyse van de securitystatus van de cloud.

Spot Security stelt DevOps en SecOps teams in staat om eenvoudig samen te werken om misconfiguraties te identificeren, hun potentiële aanvalsoppervlak te verkleinen en compliance te waarborgen.

De technologie van Spot Security werkt zonder tussenkomst van agents en analyseert de relaties tussen cloudresources om een duidelijk overzicht en geprioriteerde acties te bieden. Daarbij wordt automatisch de verwachte blootstelling van elke cloudbron bepaald en kritieke veiligheidsdreigingen aan het licht gebracht op basis van hun potentiële impact op de organisatie. Deze geautomatiseerde acties verminderen waarschuwingsmoeheid en houden de cloudinfrastructuur veilig en operationele teams efficiënt.

"DevOps-engineers worden voortdurend gevraagd om oplossingen te bedenken voor een breed scala aan uitdagingen die van invloed kunnen zijn op de efficiëntie en operations van hun bedrijf", zegt Azzedine Benameur, Head of Spot Security voor Spot by NetApp. "Voor DevOps en SecOps biedt Spot Security een oplossing om de security van hun dynamische cloudomgeving te waarborgen. Met de Spot by NetApp CloudOps-suite van oplossingen kunnen ze operaties in de cloud verder automatiseren en optimaliseren.”

Partners