05-08-2022

Arrow Electronics kondigt distributieovereenkomst aan met InContinuum

Deel dit bericht

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een EMEA-brede distributieovereenkomst gesloten met cloud management solution provider InContinuum Software. CloudController, het cloud management platform van InContinuum, zal ook beschikbaar zijn via ArrowSphere, Arrow's eigen cloud management platform.

Als onafhankelijke softwareleverancier ontwikkelt InContinuum end-to-end softwaremanagementtechnologieën waarmee ondernemingen en service providers die gebruikmaken van on-premises en hyperscale public cloud resources een hybride of multi-cloud kunnen bouwen en gebruiken en clouddiensten automatisch kunnen inzetten.

InContinuum's CloudController levert een 'single-pane-of-glass'-oplossing door het samenbrengen van alle bestaande activa binnen een IT-infrastructuur in een handig (op rollen gebaseerd) dashboard, samen met de voor die activa benodigde en ingezette services. In plaats van te moeten navigeren door meerdere aparte interfaces om hun private en public clouds te beheren, kunnen bedrijven met CloudController al hun diensten eenvoudig en on-demand benaderen en controleren.

Het ArrowSphere-platform helpt channelpartners om hun cloudbusiness te beheren, te differentiëren en te schalen. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale providers, evenals publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloud software-oplossingen. Het platform biedt end-to-end cloud lifecycle management met functies als geautomatiseerde provisioning, uitgebreide factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde DevOps en aanpasbare storefronts die eindklanten in staat stellen hun eigen transacties te beheren.

Partners