10-08-2022

myBrand behaalt SAP-certificering voor operations capabilities in SAP BTP Operations

Deel dit bericht

myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft de SAP certificering voor operations capabilities in SAP Business Technology Platform (SAP BTP) operations behaald. myBrand is hiermee een van de eerste Nederlandse bedrijven met deze certificering. Het certificaat laat zien dat myBrand voldoet aan de strenge vereisten van SAP betreffende het gebruik van dit platform.

“We gebruiken SAP BTP vooral binnen HR services,” zegt Roald Gerritsen, Director HR Solutions bij myBrand. “Ons team heeft op dit platform add-ons ontwikkeld die de standaard functionaliteit van SAP SuccessFactors, en daarmee ook de HR-processen van onze klanten, verrijken. Ons doel is om de ontwikkelmethodiek van onze add-ons uit te breiden naar SAP S/4HANA®, om buiten het HR-domein een nog rijkere selectie aan functionaliteit te bieden dan dit systeem van nature doet. We gebruiken BTP ook buiten het HR-domein en creëren klantspecifieke integraties tussen hun SAP-systeem en andere SAP en non-SAP applicaties. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel die laat zien dat we alle kennis en vaardigheden in huis hebben om dit succesvol te kunnen doen.”

SAP biedt een certificeringsprogramma aan partners die klantomgevingen in de cloud of on premise managen. SAP-certified operations capabilities helpt klanten de beste service providers te identificeren, om zo in de kwaliteitsstandaarden, scope en geografische vereisten van de klant te voorzien. Tegelijkertijd biedt de certificering partners de mogelijkheid om de zichtbaarheid in de markt te vergroten en nieuwe omzet te genereren.

Voor deze certificering is specifiek gekeken naar gebieden zoals service portfolio, vaardigheden en certificeringen en het service management process. De audit is uitgevoerd in juni 2022 en myBrand heeft alle certificeringscriteria behaald.

“Middels Java bouwen we add-ons op SAP SuccessFactors,” zegt Jaron Frenk, Solutions Architect bij myBrand. “Bepaalde functionaliteit is bewust buiten de oplossing gelaten, zoals landspecifieke oplossingen. Denk hierbij aan wetgeving met betrekking tot verzuim. Omdat we zien dat onze klanten hier wel behoefte aan hebben, hebben we de verzuim- en poortwachter add-on gebouwd. Ook hebben we een digitaal personeelssysteem en een documentgenerator ontwikkeld. De vervolgstap is om te kijken welke extra functionaliteit van toegevoegde waarde is voor onze klanten die S/4HANA gebruiken, zodat we de juiste integraties kunnen ontwikkelen en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Company:

myBrand, SAP

Partners