11-08-2022

OutSystems bemachtigt plek in de Forbes Cloud 100

Deel dit bericht

OutSystems wordt genoemd in de Forbes 2022 Cloud 100. Deze lijst van de 100 succesvolste private cloudbedrijven ter wereld wordt samengesteld door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.

De tweede benoeming op rij in de Cloud 100 bevestigt volgens oprichter en CEO Paulo Rosado dat OutSystems van toegevoegde waarde is voor zijn klanten. “De druk om bedrijfskritische applicaties in de cloud te ontwikkelen, is groter dan ooit en een krachtige ontwikkelingsaanpak is daarvoor essentieel. We zijn enorm trots op het werk dat ons team verricht om een aantal van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven te helpen met de ontwikkeling van software die oplossingen biedt voor hun grootste zakelijke uitdagingen.”

Dit is de zevende editie van de Cloud 100. De samenstellers beoordelen elk jaar inzendingen van honderden cloud-startups. Deze worden gerangschikt op basis van vier factoren: marktleiderschap (35 procent), geschatte bedrijfswaarde (30 procent), operationele prestaties (20 procent) en people en culture (15 procent). Voor het bepalen van marktleiderschap werd een jury, bestaande uit CEO’s van beursgenoteerde cloudbedrijven, ingeschakeld. Zij helpen met het beoordelen en classificeren van hun private sectorgenoten.

De ranglijsten Forbes 2022 Cloud 100 en 20 Rising Stars zijn te vinden op www.forbes.com/cloud100. Een nadere bespreking is te vinden in de augustus/september-editie van het tweemaandelijkse tijdschrift Forbes.

Partners