31-08-2022

Computest DevOps gaat samen met CloseSure

Deel dit bericht

Computest DevOps gaat samen met CloseSure, dienstverlener op het gebied van data- en test engineering. Met deze uitbreiding ontstaat een bedrijf met ruim 300 medewerkers.

Klanten kunnen dankzij de krachtenbundeling van Computest DevOps en CloseSure gebruik maken van een breder dienstenportfolio en nog meer hoogwaardige technische expertise. Bovendien profiteren zij van de sterke regionale aanwezigheid die CloseSure met vijf kantoren in Nederland heeft. Voor medewerkers betekent het samengaan onder meer dat zij zich op verschillende gebieden verder kunnen ontwikkelen en groeien.

In april werd SYSQA, dienstverlener op het gebied van software testen en quality assurance, al onderdeel van Computest Devops. Door de fusie met CloseSure wordt de positie van het bedrijf als DevOps-specialist versterkt.

“Met diepgaande expertise in testautomatisering en data engineering voegt CloseSure veel waarde en slagkracht toe aan onze organisatie”, zegt Hartger Ruijs, CEO en oprichter van Computest DevOps. “Daarnaast kunnen we dankzij de ervaring die zij hebben met dataprojecten nieuwe proposities ontwikkelen. Ook het feit dat CloseSure regionaal zeer sterk is vertegenwoordigd - wat prettig is voor klanten en (potentiële) medewerkers - maakt het heel interessant om samen verder te gaan. Maar misschien wel de belangrijkste drijfveer en succesfactor voor deze krachtenbundeling is onze gedeelde visie op medewerkers: bij zowel Computest DevOps als CloseSure staan blije collega’s centraal bij alles wat we doen.”

Mogelijkheden voor ontwikkeling en omscholing
Door integratie met CloseSure worden zo’n 50 data engineers en 50 testspecialisten met specifieke kennis toegevoegd aan het team van Computest DevOps. Hiermee ontstaan interessante mogelijkheden voor alle medewerkers om zich verder te ontwikkelen, nieuwe tools eigen te maken of om zich zelfs om te scholen tot data engineer of DevOps-specialist. Doordat de vijf kantoren van CloseSure operationeel blijven, kunnen medewerkers bovendien in hun eigen regio blijven werken en kan de gehele organisatie eenvoudiger talent uit het hele land aan zich binden.  

Hans Ruesink zal de rol van Algemeen Directeur gaan vervullen en wordt onderdeel van het bestuur van de nieuw te vormen organisatie. CloseSure blijft vooralsnog onder eigen naam opereren. De komende maanden richt een integratieteam met leden uit beide bedrijven zich op het samenvoegen van de organisaties.

Tags:

DevOps, QA, Testen

Company:

Computest, CloseSure

Partners