01-09-2022

NetApp en VMware versterken partnerschap voor moderniseren met multi-cloud

Deel dit bericht

NetApp en VMware maken de uitbreiding van de langdurige wereldwijde alliantie tussen de bedrijven bekend. Door middel van innovatieve oplossingen en go-to-market initiatieven helpen NetApp en VMware klanten de kosten, complexiteit en risico's van het migreren en moderniseren van enterprise-class workloads in multi-cloudomgevingen te verminderen. Daarnaast kunnen organisaties de prestaties en levering van zowel traditionele als nieuwe moderne applicaties versnellen en de dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen door nieuwe integraties tussen de datamanagementinfrastructuur van VMware en NetApp.

Het partnerschap tussen NetApp en VMware komt voort uit de gedeelde ervaring met het langer dan 20 jaar ondersteunen van 20.000 wederzijdse klanten. NetApp is een consistente strategische partner van VMware voor huidige en toekomstige VMware cloudproposities, waaronder VMware vSphere, VMware Cloud Foundation en diverse VMware Cross-Cloud services. NetApp en VMware helpen klanten om hun hybride en multi-cloudomgevingen effectief te beheren, te delen en te beschermen door samen te werken aan klantgedreven co-engineering om innovatieve oplossingen te bieden in een steeds veranderend technologielandschap.

NetApp en VMware: Aanjager van het multicloud tijdperk
De groei van moderne applicaties die dit digitale tijdperk aandrijft, vereist een innovatieve benadering van de workload- en datamanagementinfrastructuur van ondernemingen. Organisaties wenden zich tegenwoordig tot de publieke cloud om hun bedrijfsinitiatieven te vereenvoudigen en te versnellen en hebben behoefte aan flexibiliteit en keuze tussen toonaangevende publieke cloudproviders. Deze organisaties hebben ook behoefte aan nieuwe, geïntegreerde platforms die zowel bedrijfs- als moderne applicaties kunnen beheren en tegelijkertijd bestaande resources efficiënt kunnen gebruiken. Het vernieuwde partnerschap tussen NetApp en VMware pakt deze uitdagingen aan door zich te richten op drie belangrijke klantgedreven initiatieven:
- Kosteneffectieve en naadloze migratie naar meerdere clouds
- Gemoderniseerde applicaties versnellen met behulp van Kubernetes/Containers
- Optimalisatie van het datacenter door gemoderniseerde infrastructuur

Partners