14-09-2022

DataCore presenteert verbeterde Swarm software oplossing voor media-workflows

Deel dit bericht

DataCore Software, onafhankelijk leverancier van softwaregedefinieerde opslagoplossingen, presenteert de nieuwste versie van haar Swarm-objectopslagoplossing. Swarm is geoptimaliseerd voor media- en entertainmenttoepassingen, waaronder archivering, distributie, sport, broadcast, productiestudio's en e-sports.

Swarm biedt aanzienlijke verbeteringen voor on-site en public cloudomgevingen, waaronder het bijschakelen van hybride cloud, verbeterde prestaties voor videostreaming en razendsnelle zoekmogelijkheden door metadata. "DataCore doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze Swarm-archiefoplossingen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de media- en entertainmentindustrie", zegt Abhijit Dey, Chief Product Officer bij DataCore Software. "De nieuwste versie van Swarm stelt mediabedrijven in staat op een veilige manier sneller en efficiënter gegevens te openen, te verspreiden en te archiveren om gelijke tred te houden met de enorme hoeveelheid on demand content die tegenwoordig wordt geconsumeerd."

Swarm zorgt ervoor dat snelgroeiende bibliotheken met media-items continu worden beschermd en direct toegankelijk zijn. Online migratie elimineert tijdrovende en dure verversingscycli, verlaagt de TCO en zorgt voor maximale uptime. De nieuwste versie van Swarm optimaliseert de operationele en workflow-efficiëntie voor private, public en hybride cloudgegevensopslag. Met Swarm kunnen mediabedrijven snel content in en uit public clouds verplaatsen, wat zorgt voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen voor hun workflows.

De ongeëvenaarde mogelijkheden van Swarm stellen organisaties die veel met video werken in staat om privé-streaming te ondersteunen, longtail-video-on-demand te bieden en langetermijnvideo-archieven te centraliseren. Swarm biedt tot 100% sneller zoeken naar metadata en gedeeltelijk herstel van bestanden. Mediabedrijven kunnen hiermee snel naar assets zoeken, metadata aanpassen en miljarden objecten op meerdere sites beheren.

Deze verbeterde versie van Swarm wordt aangeboden als een softwareoplossing. Dezelfde functies zijn beschikbaar wanneer de oplossing middels een appliance wordt afgenomen als Perifery, DataCore's nieuwe objectopslagplatform dat speciaal is ontworpen voor appliances en edge-apparaten. Perifery is ingebouwd in Symply's nieuw uitgebrachte appliance, SymplyPerifery, en is geoptimaliseerd voor media- en entertainmentorganisaties.

Partners