20-09-2022

Dell Technologies en Red Hat versnellen DevOps in multicloud-omgevingen

Deel dit bericht

Dell Technologies breidt haar langdurige strategische relatie met Red Hat uit om nieuwe oplossingen te bieden die de implementatie en het beheer van on-premises, gecontaineriseerde infrastructuur in multicloud-omgevingen vereenvoudigt.

“De samenwerking tussen Dell en Red Hat is de sleutel om een multicloud-ecosysteem te bouwen dat klanten meer flexibiliteit en keuze biedt bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het moderniseren van bestaande applicaties in multicloud-omgevingen”, zegt Jeff Boudreau, president, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. “Met Dell APEX en Red Hat OpenShift kunnen developers zich concentreren op het leveren van innovatieve producten en services in plaats van op het oplossen van infrastructuurproblemen.”

“Klanten willen hun applicaties kunnen uitvoeren waar ze maar willen, met de flexibiliteit om over te schakelen van het datacenter naar de edge naar meerdere public clouds, afhankelijk van de zakelijke behoeften”, zegt Ashesh Badani, senior vice president, Head of Products, Red Hat. “Door onze bestaande samenwerking met Dell uit te breiden, geven we klanten nog meer keuze en flexibiliteit in hun hybrid cloudactiviteiten, door het zakelijke Kubernetes-platform in Red Hat OpenShift te koppelen aan de krachtige infrastructuurtechnologieën van Dell. Dit gezamenlijke werk zal organisaties helpen om de veranderende dynamiek van enterprise-IT aan te pakken, waardoor IT-teams eenmalig applicaties kunnen bouwen voor on-premises implementatie, maar de flexibiliteit behouden om ze ook te laten draaien waar nodig over de breedte van de open hybrid cloud.”

Dell APEX Containers voor Red Hat OpenShift
APEX Containers voor Red Hat OpenShift biedt IT-organisaties en hun developers een door Dell beheerde, on-premises Container-as-a-Service-oplossing op Dell-infrastructuur. De service van Red Hat OpenShift zorgt ervoor dat klanten aan de behoeften van hun developers kunnen voldoen zonder dat ze hun eigen fysieke infrastructuur hoeven te bouwen en beheren. Het wordt geleverd als een abonnement en Dell houdt toezicht op het gebied van infrastructuurbeheer. Een toegewezen APEX Customer Success Manager biedt klanten een vertrouwde adviseur om te zorgen voor een zorgeloze APEX-ervaring gedurende de hele service.

Dell Validated Platform
Het Dell Validated Platform voor Red Hat OpenShift, mogelijk gemaakt door Intel, stroomlijnt implementatieprocessen en beheer van on-premises infrastructuur voor containerorkestratie, met volledig gedocumenteerde implementatie- en configuratierichtlijnen. Klanten kunnen hun on-premises infrastructuur sneller up-and-running krijgen en kunnen met meer voorspelbaarheid een Red Hat OpenShift-omgeving gebruiken op Dell PowerFlex softwaregedefinieerde infrastructuur. Het platform is samen ontwikkeld om Red Hat OpenShift op bare metal uit te voeren. DevOps-teams kunnen sneller compute- en storagebronnen leveren en infrastructure-as-code bieden terwijl ze DevOps-processen automatiseren.

Hybride cloudoplossing voor consistent beheer
Dell en Red Hat ontwikkelen samen een hybrid cloudoplossing die het beheer van on-premises Red Hat OpenShift-implementaties consistenter uitbreidt over public clouds en de edge. Deze geautomatiseerde infrastructuur zal worden ontworpen om Dell-software te gebruiken voor volledige stackintegratie van Red Hat OpenShift op schaalbare Dell softwaregedefinieerde storage en compute. Dit om cloudflexibiliteit te bieden en on-premises activiteiten te vereenvoudigen. Omdat applicatieflexibiliteit cruciaal is om concurrerend te blijven, zal nauwe integratie het voor organisaties gemakkelijker maken om applicaties eenmalig te ontwikkelen en overal te implementeren met één gemeenschappelijk operationeel model.

Dell en IBM zijn van plan om kunstmatige intelligentie voor IT-operaties (AIOps) en intelligente automatiseringsmogelijkheden te bieden om hoge beschikbaarheid, uptime en prestaties van missiekritieke applicaties van klanten op elke schaal mogelijk te maken. Indien beschikbaar, biedt dit klanten extra zichtbaarheid en bruikbare inzichten, over de volledige stack, van infrastructuur tot bedrijfsapplicaties.

Partners