25-10-2022

Matrix42 biedt Oracle Java-verificatie

Deel dit bericht

Oracle heeft bevestigd dat Software Asset Management (SAM) leverancier Matrix42 voldoet aan de Java (Inventory)-verificatie voor conformiteit. Na eerst de Oracle Databases is nu de Java Inventory verificatie de tweede mijlpaal die Matrix42 met Oracle Compliance heeft bereikt.

Matrix42 ondersteunt de Oracle Global License Advisory Services (GLAS) om nauwkeurige verificatie te garanderen. Het bevat alle datavereisten om een compleet inzicht te krijgen in alle Java-versies, op alle platforms van alle leveranciers. John Dillon, Chief Marketing & Product Officer bij Matrix42, onderstreept: "Vanaf nu ondersteunen we klanten om snel volledige transparantie te krijgen over alle Oracle Java-installaties en Database-producten in hun omgeving."

Matrix42’ Oracle Compliance stelt organisaties in staat om audit-compliant rapportbestanden in te dienen bij de Oracle License Management Services (LMS) en de Global Licensing & Advisory Services (GLAS). Dit vermindert aanzienlijk het risico, de tijd en de moeite die gepaard gaan met een audit voor Oracle Java-installaties en Oracle databaseproducten. Matrix42 biedt met Oracle Compliance bruikbare inzichten en gegevens aan, die nodig zijn om potentiële besparingen te identificeren en risico's te beperken. Het biedt bovendien inzicht in onderbenutte, verouderde of niet-gepatchte Java-installaties.


Partners