04-11-2022

Tricentis versterkt partnership met Oracle rond quality assurance

Deel dit bericht

Tricentis, leverancier van oplossingen voor het continu testen van software en lid van Oracle Partner Network (OPN), heeft aangekondigd dat het de status van ‘Powered by Oracle Cloud Expertise’ heeft bereikt voor zijn geautomatiseerde en op Artificiële Intelligentie gebaseerde testoplossingen.

Tricentis is nu beschikbaar in de Oracle Cloud Marketplace. De automatisering die Tricentis biedt voor end user acceptatietesten en datavalidatie zorgt ervoor dat software nu sneller uitgerold kan worden. ‘Powered by Oracle Cloud’ biedt Oracle-klanten van Tricentis deze extra voordelen:
• End-to-end automatisering van testtrajecten via één enkele oplossing die is gebouwd voor grote ondernemingen.
• Meer automatisering en minder kosten dan bij manueel testen - Elimineer foutgevoelige handmatige tests en bereik automatiseringspercentages tot boven de 90% om de kosten voor testen met 40% te verlagen.
• Zekerheid over data – Zorg ervoor dat gegevens correct blijven wanneer ze binnen het applicatie-ecosysteem worden gebruikt.
• AI gedreven - Maak gebruik van geavanceerde Machine Learning-technologieën om sneller en slimmer te testen.

Oracle Cloud Marketplace is een one-stop shop voor klanten van Oracle die op zoek zijn naar betrouwbare bedrijfsapplicaties die unieke bedrijfsoplossingen bieden. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om uitbreidingen op Oracle Cloud Applications. Oracle Cloud is een enterprise cloud die performantie en beveiliging levert aan een uitgebreid portfolio van diensten.

"Handmatig testen van software veroorzaakt vaak flessenhalzen. Tricentis stelt haar gebruikers in staat om met automatisering en AI-gedreven oplossingen snel, eenvoudig en met vertrouwen productreleases snel en efficiënt te testen. Dat zorgt ervoor dat zowel de totale kosten als de tijd die nodig is om software te testen aanzienlijk dalen", zegt Kevin Thompson, voorzitter en CEO van Tricentis. "De deelname van Tricentis aan het Oracle Partner Network en Powered by Oracle Cloud Expertise breidt onze betrokkenheid bij de Oracle-gemeenschap verder uit en stelt klanten in staat om voordeel te halen uit de kwaliteit van de testoplossingen van Tricentis.”

Partners