14-11-2022

Cloud Native Summit 2022: uitdagingen en ontwikkelingen cloudtechnologie

Deel dit bericht

De Cloud Native Summit vindt plaats in Amsterdam op 1 december en biedt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloudtechnologie en hybride infrastructuren. De Cloud Native Summit wordt georganiseerd door TTNL en Day2.

Diverse sprekers gaan in op uitdagingen waar organisaties mee worstelen, zoals de integratie van cloud-native technologieën, een vergaande mate van automatisering, grip op de cloud spend’, en het efficiënt gebruik van de verschillende oplossingen binnen de bestaande en toekomstige IT-infrastructuur. Er zijn meerdere keynote-sprekers, zoals Iko Saadhoff, Remko Deenink en Derk-Jan Boon.

Verder komen vragen aan de orde als:
• Cloud native: hype of noodzaak?
• Hoe gaan on-prem en cloud native samen?
• Welke kansen en bedreigingen zijn er?
• Hoe gaan mijn concurrenten en collega-ondernemers met de cloud om?
• Wat betekenen ontwikkelingen voor mijn organisatie en hoe ga ik daar als IT-manager mee om?

TTNL is een specialist in data- en opslagmanagement binnen een hybride multicloud-infrastructuur, waarbij de organisaties bepalen waar de data staan en/of beschikbaar moeten zijn; Day2 is een cloud-consultancybedrijf en helpt bedrijven om cloud- en cloud-native-technologie optimaal te gebruiken om zo meerwaarde te creëren. Beide partijen maken het hun klanten mogelijk om het maximale te halen uit cloudoplossingen. Ook leveranciers als IBM, Pure Storage, Red Hat en NetApp bieden cloudoplossingen aan, waar veel organisaties absoluut de voordelen daarvan zien. Tegelijkertijd blijft het lastig om een goed overzicht te verkrijgen van de mogelijkheden.

De Cloud Native Summit vindt plaats op 1 december en duurt van 13.00 tot 17.00 uur in het B. Amsterdam B3 (Johan Huizingalaan 400 in Amsterdam).
Meer informatie en inschrijving: cloudnativesummit.nl/2022

Partners