18-11-2022

Xebia slaat handen ineen met Netlink Digital Solutions

Deel dit bericht

IT-consultancybedrijf Xebia heeft Netlink Digital Solutions Group (NDS) overgenomen van Netlink Software Group, dat is gevestigd in Detroit. NDS is leverancier van low code-diensten voor digitale transformatie, met name gericht op het OutSystems-platform.

De volledige end-to-end low code-diensten voor digitale transformatie (DevOps, QA/QC en managed services) behoren tot de belangrijkste redenen om Netlink Digital Solutions toe te voegen aan het portfolio. Daar komt de volwassen en sterke OutSystems Practice bovenop. NDS heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van diensten via het OutSystem low code-platform. Momenteel beschikt het wereldwijd over de meeste gecertificeerde OutSystems-professionals.  

De organisatie won vier partner van het jaar awards op rij naast verschillende andere technologie- en innovatieawards. NDS is een van de weinige OutSystems-partners die gecertificeerde training biedt. Tot nu toe trainde de organisatie meer dan 700 OutSystems-professionals over de hele wereld. “Netlink Digital is een autoriteit in OutSystems en levert transformatieve oplossingen overal ter wereld”, zegt CEO Anand Sahay van Xebia. “Door samen te gaan met Netlink Digital doen we wat we het beste doen: het bieden van innovatieve oplossingen aan onze klanten binnen de huidige of toekomstige OutSystems-base.”


Partners