05-12-2022

FastPath Automation kondigt partnerschap aan met Soroco

Deel dit bericht

FastPath Automation, automatiseringstak en RPA-divisie van CoSo by AROBS, heeft een samenwerking aangekondigd met workgraph bedrijf Soroco.

Door deze samenwerking zal FPA Soroco's Scout , een workgraph platform, integreren in haar bedrijfsoplossingen om klanten te helpen inefficiënties in processen bloot te leggen, factbase inzichten te gebruiken om bedrijfsprocessen te automatiseren en gerichte resultaten van transformatieprogramma's te behalen.

Met meer dan 26 jaar ervaring in softwareontwikkeling en intelligente automation heeft FPA veel ervaring in sectoren als logistiek en supply chain, groothandel en retail, (lokale) overheid, verzekeraars en banken. Door de oplossing van Soroco toe te voegen aan haar diensten, zal FPA zijn oplossingsexpertise uitbreiden en de leveringsmogelijkheden voor klanten in de Benelux verbeteren.

Soroco Scout is gericht op de behoeften op enterprise niveau en bedient duizenden gebruikers binnen elke organisatie. Het heeft geen IT-integratie nodig, beschermt de privacy van eindgebruikers en voldoet aan de GDPR. Scout ontdekt werkpatronen die specifiek zijn voor elk team en biedt AI-gestuurde ROI- en optimalisatie aanbevelingen. Het is cloud-native gebouwd op schaal en is beschikbaar in zowel PaaS als SaaS. Onlangs werd Soroco uitgeroepen tot leider in Everest's Task Mining Products PEAK Matrix Assessment 2022. 

Partners