19-12-2022

GitLab lanceert single-tenant SaaS: GitLab Dedicated

Deel dit bericht

GitLab heeft de beschikbaarheid aangekondigd van GitLab Dedicated. Dit is een nieuwe manier om gebruik van GitLab te maken als een single-tenant SaaS-oplossing. GitLab Dedicated biedt alle voordelen van een enterprise DevSecOps platform met een focus op data residency, data isolation en private networking om te voldoen aan complexe compliance behoeften. Bovendien kunnen gebruikers de efficiëntie van de cloud benutten terwijl ze in een afzonderlijke omgeving werken, en de overhead van platform- en infrastructuurbeheer wegnemen.

GitLab Dedicated past goed bij sterk gereguleerde industrieën, waaronder overheidsinstellingen en financiële organisaties, omdat het helpt te voldoen aan complexe compliance-eisen en deze te handhaven. Het nieuwe single-tenant SaaS aanbod wordt beheerd en gehost door GitLab en ingezet in de AWS-regio van de klant naar keuze. Als zodanig kunnen organisaties GitLab's DevSecOps Platform implementeren zonder dat teams infrastructuur hoeven te bouwen en te beheren.

“Ons doel is om aan de eisen van zoveel mogelijk klanten te voldoen en we weten dat geen enkel implementatiemodel voor iedere organisatie werkt", zegt David DeSanto, VP of Product bij GitLab. GitLab Dedicated biedt extra implementatiecontroles, data residency, data isolation en private networking om aan complexe wet- en regelgeving te voldoen.”

Partners