Mike Ferguson presenteert twee keynotes op jubileumeditie van DW & BI Summit

Deel dit bericht

Op de tiende editie van de DW & BI Summit bespreekt Mike Ferguson de mogelijkheden van een Enterprise Data Marketplace en in een tweede sessie het fenomeen Data Observability. De DW & BI Summit vindt plaats op 4 april 2023 in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal remote te volgen zijn via een live video stream. Aansluitend worden er op 5 april drie workshops gegeven door prominente experts.

Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies Ltd. en als analist en consultant met meer dan 30 jaar ervaring gespecialiseerd in Business Intelligence, big data, data management en enterprise business integration. In zijn keynote Building an Enterprise Data Marketplace toont Mike Ferguson wat een data marketplace is, hoe u er een bouwt en hoe u het kunt gebruiken om het delen van data binnen de onderneming en daarbuiten te regelen. Ook wordt gekeken naar wat nodig is om een data marketplace te exploiteren en naar de trend om een marktplaats te worden voor zowel data als analytische producten.

In de tweede sessie Data Observability – What is it and why is it important? gaat Mike Ferguson in op de opkomst van Data Observability en bekijkt waar het over gaat, wat Data Observability kan waarnemen, het marktaanbod en voorbeelden van wat vendors vastleggen over data.

Deze jubileumeditie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met Mike Ferguson, Nigel Turner, Thomas Frisendal, Alec Sharp, Tanja Ubert, Matthijs Stel, Jan W. Veldsink en Rick van der Lans.

Workshops
Aansluitend vindt op 5 april een serie workshops plaats, gegeven door Nigel Turner (A Data Strategy for Becoming Data Driven), Alec Sharp (Concept Modelling for Business Analysts) en graph-expert Thomas Frisendal (Understanding Graph Technologies).

Live video stream
De DW & BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers via een live video stream online toegankelijk zijn. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar. De presentaties worden opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen.

Over DW & BI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl. Kijk hier voor het volledige programma van de DW & BI Summit en de workshops.

Partners