10-01-2023

Trend Micro Cloud Sentry verbetert inzicht in dreiging zonder impact op prestaties

Deel dit bericht

Trend Micro presenteert een implementatiemodel dat waarde biedt aan ontwikkelings- en beveiligingsteams. Dit nieuwe model, Cloud Sentry, identificeert dreigingen binnen minuten en levert bevindingen zonder impact op prestaties en zonder het weghalen van gegevens uit de klantomgeving.

Het aanbod is een directe reactie op de uitdagingen van beveiligingsteams met betrekking tot de snelheid waarmee applicaties veranderen in public cloudomgevingen. Ontwikkelaars brengen steeds sneller nieuwe of geüpdatete applicaties uit waardoor het steeds lastiger wordt om beveiligingscontroles efficiënt te kunnen toepassen.

Met dit implementatiemodel krijgen organisaties context-rijk inzicht in legacy en native cloud workloadomgevingen met slechts een enkele klik. Dit zorgt ervoor dat beveiligingsteams zich kunnen richten op andere belangrijke issues. Met Trend Micro Cloud Sentry kunnen beveiligingsteams één implementatie per AWS-account beheren, ongeacht hoe resources worden geïmplementeerd of bijgewerkt.

Kevin Simzer, COO bij Trend Micro: “Het veranderen van de cloudbeveiligingsmarkt is simpelweg een bijproduct van de nauwe samenwerking met onze klanten tijdens hun cloudtransformatietrajecten. Dit drijft onze continue productinnovatie. Door het adopteren van te veel nieuwe cloudtechnologieën kan inzicht echter afnemen en frictie toenemen. Klanten vroegen ons om het speelveld gelijk te trekken, dus hebben we een oplossing ontwikkeld die wel het inzicht biedt dat organisaties tegenwoordig nodig hebben, maar geen impact heeft op de productie.”

Cloud Sentry is beschikbaar voor preview-klanten met integriteitsbewaking en anti-malware beveiligingscontroles die EC2-instances, ECR-images en Lambda-functies beschermen. Kwetsbaarheidsscans, logboekinspectie en aanvullende opslagondersteuning zijn gepland voor de toekomst.

Partners