16-01-2023

OutSystems breidt platform uit met oplossing voor cloud-native development

Deel dit bericht

OutSystems heeft tijdens de jaarlijkse NextStep Software Innovation Conference haar nieuwe cloud-native ontwikkelingsoplossing OutSystems Developer Cloud (ODC) aangekondigd. Deze oplossing wil een nieuwe standaard zetten in wat mogelijk is met low-code ontwikkeling en maakt het bouwen van strategische, bedrijfskritische applicaties nog eenvoudiger.

OutSystems Developer Cloud combineert een state-of-the-art architectuur gebaseerd op Kubernetes, Linux containers, microservices en AWS native cloud services met CI/CD volgens de DORA best practices, enterprise-grade security en de productiviteit van modelgebaseerde ontwikkeling. Dankzij deze krachtige combinatie voldoet het systeem aan de meest uiteenlopende behoeften op het gebied van softwareontwikkeling, waaronder het bouwen van bedrijfskritische software. Het platform biedt IT-leiders en -ontwikkelaars oplossingen op basis van hun ontwikkelingsdoelen en technologie-eisen, met een focus op het bouwen van serieuze applicaties, het bereiken van productiviteit en het mogelijk maken van een continue innovatiecyclus voor bedrijfsgroei, schaal en concurrentievermogen.

OutSystems Developer Cloud breidt mogelijkheden uit
OutSystems Developer Cloud levert een breed scala aan voordelen voor klanten bij het bouwen van apps, of het nu klantportaal is, een interne line-of-business app of een core business systeem. Met OutSystems konden klanten al snel en efficiënt omnichannel ervaringen bouwen met merkconsistente User Interfaces, maar met ODC krijgen ze er ook nog High-Performance CI/CD mogelijkheden bij. Daarnaast wordt de productiviteit van ontwikkelaars aanzienlijk verbeterd door ondersteuning voor een microservices architectuur en wordt de visuele programmering steeds meer ondersteund door Artificial Intelligence (de AI Code Mentor). Door de cloud-native architectuur ondersteunt ODC grote gebruikerspopulaties en transactievolumes. Tenslotte maakt ODC gebruik van een security-by-design aanpak, zodat applicaties vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering volledig veilig zijn.

Partners