19-01-2023

Unit4 lanceert Unit4 Marketplace

Deel dit bericht

Unit4 kondigt de lancering van de Unit4 Marketplace aan. Dit nieuwe platform biedt zijn ISV-, reseller- en servicepartners de mogelijkheid om innovatieve applicaties voor verticale markten aan te bieden met een kant-en-klare integratie met de ERP-oplossingen van Unit4.

Met de Unit4 Marketplace kunnen organisaties gemakkelijk innovatieve oplossingen van partners van Unit4 verkennen en inzetten ter aanvulling op de oplossingen die ze al gebruiken. Klanten kunnen het aanbod filteren op verticale markt, regio of functioneel gebied. Dankzij kant-en-klare integraties kunnen organisaties bezuinigen op intern programmeerwerk. Aan de lancering van Unit4 Marketplace doen negen van zijn wereldwijde partners mee. Het platform biedt hen de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Developer4U-programma
Het nieuwe platform is een aanvulling op het Developer4U-programma van Unit4. Dit programma helpt partners met het ontwikkelen van uitbreidingsmodules, waarbij zij toegang krijgen tot programmeeromgevingen, technische trainingen en hulp bij de ontwikkeling van applicaties. Binnen een jaar hebben verschillende partners al negen applicaties ontwikkeld. Deze zijn voor klanten beschikbaar via de Unit4 Marketplace.

Gebruik in combinatie met ERP-systeem en Financials-oplossing
De Unit4 Marketplace doet beroep op de innovatie- en ontwikkelingscapaciteit van partners om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. De applicaties die partners aanleveren vormen een combinatie met het ERP-systeem en de Financials-oplossing van Unit4. Het aanbod omvat een combinatie van kernproducten, ERP-mogelijkheden, data-integratie op basis van Industry Mesh en diensten en producten van ISV-partners.

Er zijn momenteel al 45 oplossingen beschikbaar in de Unit4 Marketplace, waarbij ieder kwartaal verder wordt uitgebreid. Nieuwe functies omvatten onder meer op verbruik gebaseerde prijzen, geïntegreerde mogelijkheden voor e-signing en kredietbeoordeling, ondersteuning voor het voldoen aan de lokale wetgeving en automatisch onderhoud van leveranciersgegevens. Partners kunnen op elk gewenst moment aan dit programma deelnemen.

“De introductie van de Unit4 Marketplace laat zien dat wij een sterk verbonden ecosysteem van producten en partners ontzettend belangrijk vinden”, zegt CEO Mike Ettling van Unit4. “Het platform biedt klanten en partners een centrale locatie voor het vinden en in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten. Nu de Unit4 Marketplace is gelanceerd, kijken we ernaar uit om het aanbod verder uit te breiden en meer partners binnen deze wereldwijde gemeenschap te verwelkomen”

Tags:

ERP, Marketplace

Partners