20-01-2023

DataStax neemt Machine Learning bedrijf Kaskada over

Deel dit bericht

DataStax heeft aangekondigd dat het Kaskada heeft overgenomen, een machine learning-bedrijf dat het beheer, de opslag en de toegang tot tijdgebaseerde gegevens heeft opgelost om gedrags-ML-modellen te trainen en de directe, bruikbare inzichten te leveren die kunstmatige intelligentie voeden. Datastax zal in eerste instantie de kerntechnologie van Kaskada open source maken, en is van plan later dit jaar een nieuwe machine learning-clouddienst aan te bieden.

De toevoeging van Kaskada aan DataStax's portfolio van clouddiensten - die de enorm schaalbare Astra DB database-as-a-service omvat, gebouwd op Apache Cassandra en event streaming met Astra Streaming - geeft organisaties één enkele omgeving om eenvoudig en kosteneffectief applicaties te leveren die doordrenkt zijn met real-time AI, met behulp van een geavanceerd ML/AI-model dat zich heeft bewezen bij marktleiders als Netflix en Uber.

De Kaskada-technologie is ontworpen om enorme hoeveelheden event data te verwerken als streams of opgeslagen in databases. De unieke tijdgebaseerde mogelijkheden creëren en updaten functies voor ML-modellen op basis van sequenties van gebeurtenissen. Het stelt klanten in staat zich aan te passen aan snel evoluerende content en creëert asynchroon features, waardoor applicaties miljoenen voorspellingen kunnen gebruiken op basis van unieke context.

Partners