10-02-2023

Wipro versnelt bedrijfstransformatie met RISE with SAP

Deel dit bericht

Wipro Limited, aanbieder op het gebied van IT, consulting en business process-services, heeft de overstap gemaakt naar SAP S/4HANA Cloud private edition. Wipro deed dit met behulp van het RISE with SAP-programma. Met een RISE with SAP-oplossing in de cloud koos Wipro voor een aanpak die vergelijkbaar is met de aanpak die het ontwikkelt voor zijn toonaangevende zakelijke klanten.

Wipro is in 66 landen actief met een uitgebreid portfolio op het gebied van consultancy, cloud, design, engineering en operations. Met meer dan 250.000 medewerkers en zakelijke partners ontwikkelt het innovatieve oplossingen voor uitgebreide digitale transformaties van klanten.

De wereldwijde aanwezigheid heeft geresulteerd in een complexe infrastructuur. Met 73 delivery centres over de hele wereld waren de financiële teams van Wipro bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het afstemmen van de rapportages. “Door de complexiteit van ons bedrijf en het ontbreken van een gezamenlijk overzicht over de continenten, ontbrak een ‘single source of truth’”, zegt Hare Ram Ray, bij Wipro General Manager en Head of SAP Business voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nordics en de Benelux.
Om meer zicht te krijgen op zijn activiteiten en zijn vermogen om toekomstige bedrijfsbehoeften te voorspellen, begon de wereldwijde professionele dienstverlener aan zijn eigen transformatie. De cloud werd gekozen als het transformatieplatform voor bedrijfsinnovatie en groei.

Business Transformation as a Service-aanpak invoeren
Voor het stroomlijnen en vereenvoudigen van zijn processen koos Wipro voor SAP S/4HANA Cloud private edition. Dit platform vormt de basis voor een digitale transformatie die verdere groei mogelijk moet maken. Voor een soepele overgang naar S/4HANA Cloud selecteerde de IT-dienstverlener RISE with SAP. Dit Business Transformation as a Service-pakket maakt de reis naar ERP in de cloud zo eenvoudig mogelijk.

Als strategisch partner van SAP heeft Wipro uitgebreid ervaring opgedaan met RISE with SAP, zoals blijkt uit zijn diepgaande capaciteiten bij de transformaties van grote wereldwijde bedrijven via S/4HANA in de cloud.

Partners