10-03-2023

Coosto breidt Salesforce integratie uit met Salesforce Marketing Cloud app

Deel dit bericht

Coosto kondigt de lancering aan van Coosto voor Salesforce Marketing Cloud. De lancering van deze tweede Coosto-app vormt een aanvulling op de al bestaande app in Salesforce AppExchange, waar klanten hun online content en social media kanalen beheren binnen Salesforce.

Coosto levert een content- en social media marketing tool die praktische oplossingen biedt voor elke fase van het contentmarketing proces. Het bedrijf biedt een alternatief voor Salesforce-klanten die eerder gebruik maakten van Salesforce Social Studio, aangezien dit product wordt uitgefaseerd door Salesforce. Door gebruik te maken van de Coosto voor Salesforce Marketing Cloud-app hebben klanten naadloos toegang tot het volledige scala aan functies van Coosto, rechtstreeks binnen het platform van Salesforce Marketing Cloud.

De app is een aanvulling op de bestaande Salesforce-app van Coosto: Coosto voor Salesforce Service Cloud. Die app stelt klanten in staat om real-time inzicht te krijgen in sociale interacties en direct met hun klanten te communiceren vanuit Sales & Service Cloud.


Partners