29-03-2023

SAP kiest delaware uit als wereldwijde reseller

Deel dit bericht

delaware, reseller en dienstverlener gespecialiseerd in IT- en management consulting, breidt het partnerschap met SAP uit. SAP erkent delaware als wereldwijde platinum reseller, de hoogste status die een reseller kan behalen. Sinds de oprichting twintig jaar geleden groeide delaware snel uit tot een wereldspeler met vestigingen in 19 landen. delaware voldoet aan de strenge selectiecriteria en is nu een van de elf SAP Platinum Partners wereldwijd.

“We werken al lang samen met delaware”, zegt Cathy Daum, Senior Vice President Global Partner Organization bij SAP. “We zijn verheugd om te zien hoe de internationale expansie van delaware leidt tot een sterke groei en het afleveren van succesvolle projecten bij klanten. Wereldwijde platinum resellers voorzien het product, het platform en de specifieke expertise waarmee organisaties  kunnen evolueren naar  de best mogelijke bedrijfsvoering. delaware toonde daarbij altijd al een grote inzet om te groeien met SAP. De uitnodiging om een SAP platinum partner te worden, is voor delaware een oprechte erkenning van hun status als een succesvolle, wereldwijde reseller.”

delaware is een partner van het SAP PartnerEdge-programma dat tools en ondersteuning biedt voor de snelle en kostenefficiënte ontwikkeling van hoogwaardige, disruptieve applicaties, gericht op specifieke bedrijfsnoden. delaware heeft een bewezen track record in het leveren van SAP-oplossingen en de ondersteuning van ruim 250 AMS-klanten verspreid over de hele wereld, in een brede waaier aan sectoren. delaware behoort tot de selecte kring van twintig systeemintegratoren die Gartner vermeldt in zijn SAP S/4HANA Magic Quadrant. Gartner erkent delaware als een sterke partner voor organisaties die zoeken naar een alternatief voor de grote, globale systeemintegratoren.Tags:

ERP, Channel, S/4HANA, Hana

Company:

SAP, delaware

Partners