03-04-2023

Lucas Jellema benoemd tot CTO bij Conclusion

Deel dit bericht

Per 1 mei is Lucas Jellema (53) benoemd tot CTO bij Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. In deze rol zal hij zich richten op het bij elkaar brengen van expertise en innovatie binnen het Conclusion ecosysteem en het toepassen daarvan voor klanten. Dit sluit naadloos aan op zijn werkverleden. Jellema heeft ruim dertig jaar ervaring in applicatieontwikkeling, datatoepassing en het verbinden van kennisgebieden in klantgerichte omgevingen.

Jellema is al sinds 2008 CTO bij AMIS Conclusion, waar hij in 2002 begon als expertise manager. Hij begon zijn carrière in 1994 bij Oracle als consultant, waarna hij hier onderdeel werd van het International Centre of Excellence for Internet Development. Hij vervulde een wereldwijde adviesfunctie aan Oracle-consultants op het gebied van maatwerkapplicatieontwikkeling.

Nu maakt hij de overstap naar moederbedrijf Conclusion. Als CTO zal Jellema een thoughtleader en aanspreekpunt zijn op het gebied van architectuur, technologie en kennisdeling voor klanten en collega’s.

CEO Engbert Verkoren bij Conclusion: “De aanstelling van Lucas in deze rol is tekenend voor de sterke en gestage ontwikkeling en groei van Conclusion. Wij zijn voor steeds meer klanten een cruciale partner voor hun strategische complexe business- en IT vraagstukken. Daarvoor realiseren wij samenhangende technologische oplossingen, die zowel vernieuwend als toekomstbestendig zijn. Lucas vervult al jaren de informele verbindende rol van kennisregisseur in ons ecosysteem. Zijn brede en diepgaande kennis, interesse, leergierigheid en nieuwsgierigheid op het gebied van technologie en architectuur en ook zeker op het gebied van mensen maakt hem de perfecte persoon voor de rol van CTO van ons ecosysteem."

Lucas Jellema over zijn aanstelling: “In 2018 ben ik binnen Conclusion begonnen met het Architecture Board, waar alle CTO’s en kennismanagers van de bedrijven binnen ons ecosysteem onderdeel van uitmaken. Met deze stap kan ik de actuele kennis en expertise consolideren, zichtbaarder maken en nu écht de vertegenwoordiger zijn van alle bedrijven binnen Conclusion. Mijn doel is dat de bedrijven elkaar versterken, de collega’s uitdagingen samen aangaan en daarbij altijd de juiste kennis en ervaring binnen het ecosysteem wordt aangehaakt. Om zo klanten nog beter van dienst te zijn en het werkplezier nog verder te verhogen.”


Partners