21-04-2023

wyStack biedt AI-gedreven low-code platform voor ontwikkelaars

Deel dit bericht

wyStack kondigt de lancering aan van een technologie waarmee het bouwen van apps gemakkelijk en efficiënt wordt: wyStack AI. Met wyStack AI kunnen ontwikkelaars specificaties voor een app invoeren en vervolgens genereert de technologie code voor een Angular webportal, een Flutter Android app en een OData ASP.NET back-end, wat resulteert in een volledig functionele app die klaar is voor gebruik.

De opgeleverde broncode is volledig transparant, inzichtelijk en aanpasbaar. De applicatie kan zowel on-premise als in de cloud worden ingezet. “wyStack AI is een gamechanger voor ontwikkelaars”, vertelt oprichter Tom van Oost van wyStack AI. “Met dit platform maken we het gemakkelijker voor ontwikkelaars om datagedreven apps te creëren zonder kwaliteit of snelheid op te offeren. Ons platform is het eerste in zijn soort en biedt een hybride Low-Code oplossing die de voordelen van Full-Code en Low-Code ontwikkeling combineert.”

De door wyStack AI gegenereerde code is van hoge kwaliteit en kan worden aangepast en getest voordat deze wordt ingezet. Dit zorgt voor nauwkeurige code en de mogelijkheid om gemakkelijk wijzigingen of updates aan te brengen indien nodig. wyStack AI is een geweldige tool voor ontwikkelaars die snel en efficiënt hoogwaardige apps willen maken.

Een van de voordelen van wyStack AI is dat het gericht is op professionele ontwikkelaars en de voordelen van Full-Code en Low-Code ontwikkeling combineert. Met de wyStack Modeler kunnen ontwikkelaars het gegenereerde softwaremodel verder afstemmen en hun eigen code toevoegen. Je kunt hoogwaardige apps maken (material design) die op elk apparaat kunnen worden uitgevoerd. wyStack AI streeft naar continue codegeneratie en verbetering, wat kortere ontwikkeltijden en meer efficiëntie in het ontwikkelproces oplevert. Bovendien kan wyStack AI worden gebruikt om talloze soorten apps te bouwen, zoals een CRM, een takenbeheer app, een app voor het beheren van gebouwen, een autoverhuur app en nog veel meer.

Partners