28-04-2023

Unit4 kondigt App Studio aan

Deel dit bericht

Unit4, aanbieder in zakelijke cloudapplicaties voor dienstverlenende organisaties, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van App Studio. Dit is een nieuwe functie binnen de Extension Kit van Unit4 die klanten helpt om zowel hun ontwikkelings- als automatiseringsinspanningen te stroomlijnen.

App Studio maakt gebruik van het Unit4 People Platform en ondersteunt nieuwe manieren om Unit4 ERPx naar eigen behoefte aan te passen, waardoor klanten nieuwe zakelijke apps kunnen bouwen die de productiviteit verhogen. Het ondersteunt ook taakautomatisering en klanten kunnen hun eigen aangepaste oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren in een low-code omgeving.

De Extension Kit van Unit4 heeft al meer dan tweehonderd klanten geholpen cruciale bedrijfstaken te automatiseren en data-integratiestromen te creëren die de mogelijkheden van hun Unit4-applicaties uitbreiden. Vorig jaar introduceerde Unit4 al Industry Mesh, dat het platform van de Extension Kit gebruikt om meer dan honderd sectorspecifieke datastromen te ontwikkelen en dat ERPx naadloos verbindt met de meest gebruikte bedrijfsapplicaties.

Met App Studio kunnen ERPx-klanten:
- Unit4 ERP-implementaties naar eigen wens eenvoudig uitbreiden
- Op maat gemaakte apps bouwen die op alle apparaten werken
- Gegevensvalidatie en bedrijfsprocessen automatiseren
- Programmeerwerk vermijden, de configuratie wordt namelijk vereenvoudigd door een drag-and-drop en low-code interface
- Snel op veranderingen in bedrijfsprocessen reageren, wat bedrijven een concurrentievoordeel oplevert
- Lokalisatiebehoeften verwezenlijken
- Nieuwe processen en mogelijkheden creëren en innovatie mogelijk maken

Partners die de Extension Kit gebruiken, kunnen App Studio gebruiken om apps te ontwikkelen die voldoen aan hun eigen wensen en behoeften. Door partners ontwikkelde apps zijn beschikbaar in de onlangs gelanceerde Unit4 Marketplace.

Partners